KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Tem 2012 #1 Sevgili efsane kartal yeni yasinda tum guzelliklerin seni bulmasi dilegiyle mutlu yillar...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Tem 2012 #3 eFSaNe_KaRTaL dediki: Hep beraber Sarım Çok teşekkürler..Seviyorum seni.. Genişletmek için tıklayın... Bnde seni..
eFSaNe_KaRTaL dediki: Hep beraber Sarım Çok teşekkürler..Seviyorum seni.. Genişletmek için tıklayın... Bnde seni..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Tem 2012 #6 Mutlu yıllar Efsane, sevdiklerinle nice yıllar diliyorum. Doğum günleri açık olsa da biz de bilsek konu açsak falan diyorum
Mutlu yıllar Efsane, sevdiklerinle nice yıllar diliyorum. Doğum günleri açık olsa da biz de bilsek konu açsak falan diyorum
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 4 Tem 2012 #8 YoRuMSuZ dediki: Mutlu yıllar Efsane, sevdiklerinle nice yıllar diliyorum. Doğum günleri açık olsa da biz de bilsek konu açsak falan diyorum Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler yorumsuz ve cemre .. Patron Sanırım ayarlarda ufak tefek sıkıntılar var..Düzelir zamanla
YoRuMSuZ dediki: Mutlu yıllar Efsane, sevdiklerinle nice yıllar diliyorum. Doğum günleri açık olsa da biz de bilsek konu açsak falan diyorum Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler yorumsuz ve cemre .. Patron Sanırım ayarlarda ufak tefek sıkıntılar var..Düzelir zamanla
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Tem 2012 #9 Senin doğum günün 7 temmuz değil mi Efsane? Ben öyle biliyorum 3 gün 3 gece mi kutlamaya karar verdin
Senin doğum günün 7 temmuz değil mi Efsane? Ben öyle biliyorum 3 gün 3 gece mi kutlamaya karar verdin
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Tem 2012 #10 efsane yaşlanmışın iyi ki doğdun,mutlu yıllar sana,mumları üflerken dilek tutmayı unutma