eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 4 Tem 2012 #11 Hee şimdiden başladım..Sitede nedense 5 temmuz yazıyor..Kutluyoruz bizde.. Şahsen günün önemi yok..Hatırlayan birilerinin olması herşeyden önemli..
Hee şimdiden başladım..Sitede nedense 5 temmuz yazıyor..Kutluyoruz bizde.. Şahsen günün önemi yok..Hatırlayan birilerinin olması herşeyden önemli..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 4 Tem 2012 #12 arz-ı hal dediki: efsane yaşlanmışın iyi ki doğdun,mutlu yıllar sana,mumları üflerken dilek tutmayı unutma Genişletmek için tıklayın... Sağol arz..Unutmam sanırım =)
arz-ı hal dediki: efsane yaşlanmışın iyi ki doğdun,mutlu yıllar sana,mumları üflerken dilek tutmayı unutma Genişletmek için tıklayın... Sağol arz..Unutmam sanırım =)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Tem 2012 #13 sevdiklerinle beraber mutlu yıllar mutlu yaşlar inş..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 4 Tem 2012 #14 sitem* dediki: sevdiklerinle beraber mutlu yıllar mutlu yaşlar inş.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler..;
sitem* dediki: sevdiklerinle beraber mutlu yıllar mutlu yaşlar inş.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler..;
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Tem 2012 #15 eFSaNe_KaRTaL dediki: Hee şimdiden başladım..Sitede nedense 5 temmuz yazıyor..Kutluyoruz bizde.. Şahsen günün önemi yok..Hatırlayan birilerinin olması herşeyden önemli.. Genişletmek için tıklayın... hatayın anavatana katıldığı gün doğmuşun hatay da kıraçla kutluyor doğum gününü
eFSaNe_KaRTaL dediki: Hee şimdiden başladım..Sitede nedense 5 temmuz yazıyor..Kutluyoruz bizde.. Şahsen günün önemi yok..Hatırlayan birilerinin olması herşeyden önemli.. Genişletmek için tıklayın... hatayın anavatana katıldığı gün doğmuşun hatay da kıraçla kutluyor doğum gününü
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 4 Tem 2012 #16 arz-ı hal dediki: hatayın anavatana katıldığı gün doğmuşun hatay da kıraçla kutluyor doğum gününü Genişletmek için tıklayın... Arkadaşlar da sağolsun burada Ferhat Göçer ve Lara yı çağırmışlar hafta sonuna..Festival gibisinden birşeyler yapacağız bekleriz
arz-ı hal dediki: hatayın anavatana katıldığı gün doğmuşun hatay da kıraçla kutluyor doğum gününü Genişletmek için tıklayın... Arkadaşlar da sağolsun burada Ferhat Göçer ve Lara yı çağırmışlar hafta sonuna..Festival gibisinden birşeyler yapacağız bekleriz
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Tem 2012 #17 eFSaNe_KaRTaL dediki: Arkadaşlar da sağolsun burada Ferhat Göçer ve Lara yı çağırmışlar hafta sonuna..Festival gibisinden birşeyler yapacağız bekleriz Genişletmek için tıklayın... ooo siz bizden iyisiniz
eFSaNe_KaRTaL dediki: Arkadaşlar da sağolsun burada Ferhat Göçer ve Lara yı çağırmışlar hafta sonuna..Festival gibisinden birşeyler yapacağız bekleriz Genişletmek için tıklayın... ooo siz bizden iyisiniz
BeReNN Alyam? Özel üye 5 Tem 2012 #19 Doğum günün kutlu olsun komşum benim sevdiklerinle daha nice nice yaşlara yaşlanmalara iyiki doğdun iyiki tanımışım seni doğum günü çocuğu
Doğum günün kutlu olsun komşum benim sevdiklerinle daha nice nice yaşlara yaşlanmalara iyiki doğdun iyiki tanımışım seni doğum günü çocuğu
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 5 Tem 2012 #20 berenn dediki: Doğum günün kutlu olsun komşum benim sevdiklerinle daha nice nice yaşlara yaşlanmalara iyiki doğdun iyiki tanımışım seni doğum günü çocuğu Genişletmek için tıklayın... Çok sağol komşum..Hep beraber nice senelere inşllh..İyi ki varsın ;
berenn dediki: Doğum günün kutlu olsun komşum benim sevdiklerinle daha nice nice yaşlara yaşlanmalara iyiki doğdun iyiki tanımışım seni doğum günü çocuğu Genişletmek için tıklayın... Çok sağol komşum..Hep beraber nice senelere inşllh..İyi ki varsın ;