K Kayıtsız Üye Ziyaretçi 15 Nsn 2012 #22 portre karikatürle ilgileniyorum çizerken gözlerden başlamak doğrumu örnek çalışmaları paylaşalımmı
K Kayıtsız Üye Ziyaretçi 12 Mys 2012 #23 Gerçekten bu konuya bayıldım. Ellerin kenetlenmesini bir türlü çizemiyordum. Bu konu sayesinde artık çizimlerim daha iyi ______________________________ TEŞEKKÜRLER
Gerçekten bu konuya bayıldım. Ellerin kenetlenmesini bir türlü çizemiyordum. Bu konu sayesinde artık çizimlerim daha iyi ______________________________ TEŞEKKÜRLER
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Tem 2013 #25 Kayıtsız Üye dediki: bazı sayfalarınızda resimler görükmüyor neden ? Genişletmek için tıklayın... Resimlerin upload edilmiş olduğu upload sitesinden silinmiş olmasından kaynaklanmaktadır. Konu düzenlendi
Kayıtsız Üye dediki: bazı sayfalarınızda resimler görükmüyor neden ? Genişletmek için tıklayın... Resimlerin upload edilmiş olduğu upload sitesinden silinmiş olmasından kaynaklanmaktadır. Konu düzenlendi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Şbt 2015 #26 Karikatür öğrenme ile ilgili dersler konusu her zaman yüksek hitte ilgi gören bir konu. Tekrar teşekkürler yeni adıyla @Mavi Gül
Karikatür öğrenme ile ilgili dersler konusu her zaman yüksek hitte ilgi gören bir konu. Tekrar teşekkürler yeni adıyla @Mavi Gül