merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 23 Tem 2009 #11 Biz çekirdek yerine "çiğit" deriz Çiğitsiz bir karpuz,fındıksız çikolataya,balkonsuz bir eve,göbeksiz bir erkeğe benzer.
Biz çekirdek yerine "çiğit" deriz Çiğitsiz bir karpuz,fındıksız çikolataya,balkonsuz bir eve,göbeksiz bir erkeğe benzer.
jeriko Özel Üye Özel üye 23 Tem 2009 #12 merakettim dediki: Biz çekirdek yerine "çiğit" deriz Çiğitsiz bir karpuz,fındıksız çikolataya,balkonsuz bir eve,göbeksiz bir erkeğe benzer. Genişletmek için tıklayın... Bak öyle hapur hupur götürme zaralı taraflarıda varmış hee!
merakettim dediki: Biz çekirdek yerine "çiğit" deriz Çiğitsiz bir karpuz,fındıksız çikolataya,balkonsuz bir eve,göbeksiz bir erkeğe benzer. Genişletmek için tıklayın... Bak öyle hapur hupur götürme zaralı taraflarıda varmış hee!
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 2 Ags 2009 #13 önceden o karpuz kıpkırmızı olana kadar ayıklardım ama baktım kalabalık ortamda kase boşalmış arada çekirdekelr gidiveriyor artık
önceden o karpuz kıpkırmızı olana kadar ayıklardım ama baktım kalabalık ortamda kase boşalmış arada çekirdekelr gidiveriyor artık
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Tem 2022 #15 ben karpuzu aldigimda tartiya cekirdekleri ile tartiyorlar onun icin cekirdekleriyle yerim kabugundanda recel yaparimm
ben karpuzu aldigimda tartiya cekirdekleri ile tartiyorlar onun icin cekirdekleriyle yerim kabugundanda recel yaparimm