YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Tem 2010 #1 Milletimiz zevkine, sefasına düşkündür. Zorda kaldığında da zekasını konuşturup çare üretirler. İşte soğutucu bulamayan vatandaşımızın dahiyane düşüncesinin sonucu. Rakı, peynir ve karpuz başka ne istenir ki
Milletimiz zevkine, sefasına düşkündür. Zorda kaldığında da zekasını konuşturup çare üretirler. İşte soğutucu bulamayan vatandaşımızın dahiyane düşüncesinin sonucu. Rakı, peynir ve karpuz başka ne istenir ki
patik Özel Üye Özel üye 15 Tem 2010 #4 ZeyNoO dediki: Ne rakı ne peynir karpuz benim olsun yeter Genişletmek için tıklayın... Sana katılabilir miyim?
ZeyNoO dediki: Ne rakı ne peynir karpuz benim olsun yeter Genişletmek için tıklayın... Sana katılabilir miyim?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 2 Tem 2011 #6 GöLGe dediki: Karpuz ve peynir tamam da rakı işini gel votka yapalım Genişletmek için tıklayın... "Beğenme" düğmesi eklememiz lazım "yorumsuz" hocam.
GöLGe dediki: Karpuz ve peynir tamam da rakı işini gel votka yapalım Genişletmek için tıklayın... "Beğenme" düğmesi eklememiz lazım "yorumsuz" hocam.