melegimmm Usta 27 Eyl 2010 #12 Hoşgeldin Doğanay ne getirdin bizlere foruma üye olanlar tatlı felan getirir de
HePBiZ Katılımcı 27 Eyl 2010 #13 Benim ikramım biraz farklı. Vejeteryan olsamda herkesün et yemeye hakkı var. Site için Kurban KEsdiriyorum
Benim ikramım biraz farklı. Vejeteryan olsamda herkesün et yemeye hakkı var. Site için Kurban KEsdiriyorum
wien06 V.I.P V.I.P 29 Eyl 2010 #14 HePBiZ dediki: Merhaba, Adminizin sıcak kanlılığı ve sitenin güzelliği hoşuma gitti takılayım dedim. İyi forumlar Adım doğanay Genişletmek için tıklayın... Cok dogru bir tespit tesekkürler; Bu arada sicakkanli olan Admin benim diger Adminimiz benim aksime soguk kanlidir Unutmadan aramiza hos geldin Doganay
HePBiZ dediki: Merhaba, Adminizin sıcak kanlılığı ve sitenin güzelliği hoşuma gitti takılayım dedim. İyi forumlar Adım doğanay Genişletmek için tıklayın... Cok dogru bir tespit tesekkürler; Bu arada sicakkanli olan Admin benim diger Adminimiz benim aksime soguk kanlidir Unutmadan aramiza hos geldin Doganay
wien06 V.I.P V.I.P 29 Eyl 2010 #16 HePBiZ dediki: hb. valla yorumsuz çok çok sıcak sizde öylesiniz sağolun Genişletmek için tıklayın... O zaman bizyanlis yorumsuzdan bahsediyoruz cünkü benim tanidigim yorumsuz cok cok soguk
HePBiZ dediki: hb. valla yorumsuz çok çok sıcak sizde öylesiniz sağolun Genişletmek için tıklayın... O zaman bizyanlis yorumsuzdan bahsediyoruz cünkü benim tanidigim yorumsuz cok cok soguk