Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Hepsi birbirinden tatlı.. ama bu gece tesadüf bu ya rüyamda daha doğrusu kabusumda kedi gördüm. Bilemiyorum kediler hakkında biraz daha düşünsem iyi mi olur ki... @Çağlayağmur
Hepsi birbirinden tatlı.. ama bu gece tesadüf bu ya rüyamda daha doğrusu kabusumda kedi gördüm. Bilemiyorum kediler hakkında biraz daha düşünsem iyi mi olur ki... @Çağlayağmur
Scottish Fold Cinsi Kedi Resimleri, Fotoğrafları
Scottish Fold Yavru Kediler
Çok sevimli bunlar
Scottish Fold, 1961 yılında İskoçya'da bir çiftçi tarafından fark edilmiştir. Kulak kıkırdağındaki bir mutasyon sebebiyle öne ve aşağı katlanmış kulakları ile ünlüdür.
Renkleri genellikle gridir ama diğer renklerde de görülebilir. Bu ırktan olan bazı kediler kucakta durmayı sever ve çabuk kilo alırlar. Kulaklarındaki mutasyon nedeniyle hala bazı kişiler farklı bir cins olduğuna karşı çıkıyor.