KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Hzr 2022 #1 Yaramaz kedicikler gündüz gece demez beni yanlız bırakmazlar Kucağıma atlamanın hesabını yapıyor Ve atlıyor hop diye Gece bile rahatlık yok
Yaramaz kedicikler gündüz gece demez beni yanlız bırakmazlar Kucağıma atlamanın hesabını yapıyor Ve atlıyor hop diye Gece bile rahatlık yok
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Hzr 2022 #4 Beyaz patili olan biraz yaramaz Ha bu arada kedicikler 5 kardeş ve anneleri terketti. Elimizdeki imkanlarla beşinide yaşattık.
Beyaz patili olan biraz yaramaz Ha bu arada kedicikler 5 kardeş ve anneleri terketti. Elimizdeki imkanlarla beşinide yaşattık.
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 9 Hzr 2022 #5 Şimdiki kediler de bi acayip doğurup doğurup bakmıyorlar yavrularına benim eşimde cok bakıyo yavrulara Mart Nisan onlara çalışıyoruz bakıyoruz olcak gibi deil kısırlastıyoruz elimizde soba dükkanın önünde erkek kedi avlıyoz resmen
Şimdiki kediler de bi acayip doğurup doğurup bakmıyorlar yavrularına benim eşimde cok bakıyo yavrulara Mart Nisan onlara çalışıyoruz bakıyoruz olcak gibi deil kısırlastıyoruz elimizde soba dükkanın önünde erkek kedi avlıyoz resmen
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Hzr 2022 #6 Tatlı Cadı dediki: Bi tanesi cok sinsi geldi bana Genişletmek için tıklayın... Zaten her yerde bir sinsi cıkar canım ya KaderKatibi dediki: Beyaz patili olan biraz yaramaz Ha bu arada kedicikler 5 kardeş ve anneleri terketti. Elimizdeki imkanlarla beşinide yaşattık. Genişletmek için tıklayın... Hani diyorum okuyanda elıyle biberon verdi poposunu değişti. koynunda alıp besledi sanıcak kedi işte ne versen yiyor
Tatlı Cadı dediki: Bi tanesi cok sinsi geldi bana Genişletmek için tıklayın... Zaten her yerde bir sinsi cıkar canım ya KaderKatibi dediki: Beyaz patili olan biraz yaramaz Ha bu arada kedicikler 5 kardeş ve anneleri terketti. Elimizdeki imkanlarla beşinide yaşattık. Genişletmek için tıklayın... Hani diyorum okuyanda elıyle biberon verdi poposunu değişti. koynunda alıp besledi sanıcak kedi işte ne versen yiyor
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 9 Hzr 2022 #7 yesim434 dediki: Zaten her yerde bir sinsi cıkar canım ya Hani diyorum okuyanda elıyle biberon verdi poposunu değişti. koynunda alıp besledi sanıcak kedi işte ne versen yiyor Genişletmek için tıklayın... Hersey yemez bebeler parazit olur sonra iğne yaptırmak zorunda kalırsın
yesim434 dediki: Zaten her yerde bir sinsi cıkar canım ya Hani diyorum okuyanda elıyle biberon verdi poposunu değişti. koynunda alıp besledi sanıcak kedi işte ne versen yiyor Genişletmek için tıklayın... Hersey yemez bebeler parazit olur sonra iğne yaptırmak zorunda kalırsın
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Hzr 2022 #8 Tatlı Cadı dediki: Hersey yemez bebeler parazit olur sonra iğne yaptırmak zorunda kalırsın Genişletmek için tıklayın... Canım tamamda kımsede sokak kedisini igne yaptırmazki
Tatlı Cadı dediki: Hersey yemez bebeler parazit olur sonra iğne yaptırmak zorunda kalırsın Genişletmek için tıklayın... Canım tamamda kımsede sokak kedisini igne yaptırmazki
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 9 Hzr 2022 #9 yesim434 dediki: Canım tamamda kımsede sokak kedisini igne yaptırmazki Genişletmek için tıklayın... Biz yaptırıyoruz biz derken eşim yaptırıyor hergün ciğer alıyor aylık baya masraflı oluyo ama rabbim ona göre de veriyor
yesim434 dediki: Canım tamamda kımsede sokak kedisini igne yaptırmazki Genişletmek için tıklayın... Biz yaptırıyoruz biz derken eşim yaptırıyor hergün ciğer alıyor aylık baya masraflı oluyo ama rabbim ona göre de veriyor
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 10 Hzr 2022 #10 unutmayin Tom da bir kedi