dağcı Üstat 15 Eyl 2008 #12 z.e.y.n.e.p dediki: Abişim alemsinn yaa.. Kadının size bi para vermediği eksikmiş Genişletmek için tıklayın... memuruz abiicm ya kadın biliyo halimizi valla alırdım yakup nie almayım ki benim bir ayda aldığımı onlar yerine göre 1 günde alırlar heralde
z.e.y.n.e.p dediki: Abişim alemsinn yaa.. Kadının size bi para vermediği eksikmiş Genişletmek için tıklayın... memuruz abiicm ya kadın biliyo halimizi valla alırdım yakup nie almayım ki benim bir ayda aldığımı onlar yerine göre 1 günde alırlar heralde
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Eyl 2008 #13 dağcı dediki: memuruz abiicm ya kadın biliyo halimizi valla alırdım yakup nie almayım ki benim bir ayda aldığımı onlar yerine göre 1 günde alırlar heralde Genişletmek için tıklayın... Abi niye duygu sömürüsü yapıyorsun Türkiye'nin sayılı zenginlerinden olduğunu niye inkar ediyon
dağcı dediki: memuruz abiicm ya kadın biliyo halimizi valla alırdım yakup nie almayım ki benim bir ayda aldığımı onlar yerine göre 1 günde alırlar heralde Genişletmek için tıklayın... Abi niye duygu sömürüsü yapıyorsun Türkiye'nin sayılı zenginlerinden olduğunu niye inkar ediyon