yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Tem 2021 #242 Olamaz böyle birşey yazın ortasindayiz sıcaklık 12,13 derece ve sel gidiyor öyle bir rüzgar ağaçları kirdi an itibari ile
Olamaz böyle birşey yazın ortasindayiz sıcaklık 12,13 derece ve sel gidiyor öyle bir rüzgar ağaçları kirdi an itibari ile
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Tem 2021 #243 burada öyle farki yok (
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Tem 2021 #244 yilmaz27 dediki: burada öyle farki yok ( Genişletmek için tıklayın... Yansın Hollanda yansın Almanya yansın isvicre vallahi panjurları acasim.gelmiyor iyice sinirlerim.bozuldu 2 haftadır. Bu haftada hep yağıyor
yilmaz27 dediki: burada öyle farki yok ( Genişletmek için tıklayın... Yansın Hollanda yansın Almanya yansın isvicre vallahi panjurları acasim.gelmiyor iyice sinirlerim.bozuldu 2 haftadır. Bu haftada hep yağıyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Tem 2021 #245 yesim434 dediki: Yansın Hollanda yansın Almanya yansın isvicre vallahi panjurları acasim.gelmiyor iyice sinirlerim.bozuldu 2 haftadır. Bu haftada hep yağıyor Genişletmek için tıklayın... ben 10 gün tatilin 1günü günes gördüm oda yarim gün vallahi usandik gelsin su yaz artik :/
yesim434 dediki: Yansın Hollanda yansın Almanya yansın isvicre vallahi panjurları acasim.gelmiyor iyice sinirlerim.bozuldu 2 haftadır. Bu haftada hep yağıyor Genişletmek için tıklayın... ben 10 gün tatilin 1günü günes gördüm oda yarim gün vallahi usandik gelsin su yaz artik :/
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Tem 2021 #246 yilmaz27 dediki: ben 10 gün tatilin 1günü günes gördüm oda yarim gün vallahi usandik gelsin su yaz artik :/ Genişletmek için tıklayın... Gel Türkiyeye bol güneş deniz kum yemek hepsi seni bekler
yilmaz27 dediki: ben 10 gün tatilin 1günü günes gördüm oda yarim gün vallahi usandik gelsin su yaz artik :/ Genişletmek için tıklayın... Gel Türkiyeye bol güneş deniz kum yemek hepsi seni bekler
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Tem 2021 #247 Beklerde koymuyorlarki ))
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Tem 2021 #249 Keşke her zaman güzel paylaşım yapabilirsiniz bilsem ama. Bahcemdeki kabağın dibi resmen balık yüzer içinde
Keşke her zaman güzel paylaşım yapabilirsiniz bilsem ama. Bahcemdeki kabağın dibi resmen balık yüzer içinde
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 19 Tem 2021 #250 Bulgar istan dan selamlar