cR0spéR Katılımcı 10 Nsn 2009 #1 méRhaba ArkadaşLar... BénDé Artık Buradayım SizinLé éqLénCéLi DakikaLar qeciReceqimé inanıOrm
e-PaCk Forum Gururu 10 Nsn 2009 #4 Hoşgeldin kendinden emin olmaman ne güzel bir şey diye de geçirmedim değil içimden =L(bu cümleyi ögelerini ayırana benden 500 =L) Ha bir de kiril alfabesini bir kenara bıraksak aramızda rus yok malasef ( : Ciciş forumlar =K
Hoşgeldin kendinden emin olmaman ne güzel bir şey diye de geçirmedim değil içimden =L(bu cümleyi ögelerini ayırana benden 500 =L) Ha bir de kiril alfabesini bir kenara bıraksak aramızda rus yok malasef ( : Ciciş forumlar =K
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Nsn 2009 #5 Hosgeldiniz..Ama yazıya biraz önem verirsek daha iyi olur kanaatimce..
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Nsn 2009 #6 Aramiza hosgeldin Sanirim biraz Türkce bozuk ama ben inaniyorumki burda Türkceyi cok guzel yazmasini ögrenecek
Aramiza hosgeldin Sanirim biraz Türkce bozuk ama ben inaniyorumki burda Türkceyi cok guzel yazmasini ögrenecek
cR0spéR Katılımcı 10 Nsn 2009 #8 Demmeki bundan Sonra Türkçeye Önem vericez tamam oldu bu sefer sanırım !!
e-PaCk Forum Gururu 10 Nsn 2009 #9 cR0spéR dediki: Demmeki bundan Sonra Türkçeye Önem vericez tamam oldu bu sefer sanırım !! Genişletmek için tıklayın... Eh başlangıç için fena sayılmaz. =L=L
cR0spéR dediki: Demmeki bundan Sonra Türkçeye Önem vericez tamam oldu bu sefer sanırım !! Genişletmek için tıklayın... Eh başlangıç için fena sayılmaz. =L=L
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Nsn 2009 #10 Hoşgeldin Crosper. iyi forumlar. başlığı ben düzeltiyorum.