Schweppes Forum Tutkunu 10 Nsn 2009 #15 e-PaCk dediki: Hoşgeldin kendinden emin olmaman ne güzel bir şey diye de geçirmedim değil içimden =L(bu cümleyi ögelerini ayırana benden 500 =L) Genişletmek için tıklayın... geçirmedim değil-yüklem içimden-zarf tümleci kendinden emin olmaman ne güzel bir şey diye-b.siz nesne hoşgeldiniz buarada
e-PaCk dediki: Hoşgeldin kendinden emin olmaman ne güzel bir şey diye de geçirmedim değil içimden =L(bu cümleyi ögelerini ayırana benden 500 =L) Genişletmek için tıklayın... geçirmedim değil-yüklem içimden-zarf tümleci kendinden emin olmaman ne güzel bir şey diye-b.siz nesne hoşgeldiniz buarada
kelebek -ütopik- V.I.P 10 Nsn 2009 #17 Cümle devrik olduğundan yüklem tam anlaşılmamış ama yüklem içimden geçirmedim değil olsa gerek Hoşgeldiniz ayrıca
Cümle devrik olduğundan yüklem tam anlaşılmamış ama yüklem içimden geçirmedim değil olsa gerek Hoşgeldiniz ayrıca
e-PaCk Forum Gururu 10 Nsn 2009 #20 schweppes kalbimin çiçeğini kübadan getirdim almaz mısın =L=L crosper yeniden hoşgeldin bu arada =L=L
schweppes kalbimin çiçeğini kübadan getirdim almaz mısın =L=L crosper yeniden hoşgeldin bu arada =L=L