eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Hzr 2013 #11 felsefe_mi dediki: Tam o dışında dediğin yerde Rize'de Niyeki trabzonda 2 tane avm var Karadenizin her yeri HES projesi Genişletmek için tıklayın... Hımm 2 tane de burada var ama sıkıntılı değil buradakiler . Hes konusu sıkıntılı biraz evet . O değil de konu yalan oldu gibime geldi
felsefe_mi dediki: Tam o dışında dediğin yerde Rize'de Niyeki trabzonda 2 tane avm var Karadenizin her yeri HES projesi Genişletmek için tıklayın... Hımm 2 tane de burada var ama sıkıntılı değil buradakiler . Hes konusu sıkıntılı biraz evet . O değil de konu yalan oldu gibime geldi
felsefe_mi ...!... Özel üye 17 Hzr 2013 #13 eFSaNe_KaRTaL dediki: Hımm 2 tane de burada var ama sıkıntılı değil buradakiler . Hes konusu sıkıntılı biraz evet . O değil de konu yalan oldu gibime geldi Genişletmek için tıklayın... Sanki evet Neyse teletabiler iyidir. Çocukluğuma gittim deyip bağlayayım
eFSaNe_KaRTaL dediki: Hımm 2 tane de burada var ama sıkıntılı değil buradakiler . Hes konusu sıkıntılı biraz evet . O değil de konu yalan oldu gibime geldi Genişletmek için tıklayın... Sanki evet Neyse teletabiler iyidir. Çocukluğuma gittim deyip bağlayayım
P Papatya V.I.P V.I.P 17 Hzr 2013 #14 O bebeğin gülüşü hala kulağımda Teşekkürler @cemree nostalji oldu canım. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
buhurdan Özel Üye Özel üye 3 Mys 2014 #16 batarken ardından günes tepelerin geldi veda vakti teletabilerin -yooo hayıııııır
r0se Forum Onuru Özel üye 14 Mys 2014 #19 ayyyyy )) Güneşş batarkeennnnn Ayyy çok duygulandm vallaaaa
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Mys 2014 #20 Benim canım sıkılırdı bunları izlerken ya hiçbir atraksiyon yok bişey yok Ama üstünde po olan sarı bi tacım vardı onu çok severdim )
Benim canım sıkılırdı bunları izlerken ya hiçbir atraksiyon yok bişey yok Ama üstünde po olan sarı bi tacım vardı onu çok severdim )