*
Sahiben geldi günlüğüm.
Sana bugünü mü anlatmazsam ölürüm sanırım.
Sabahın 5 buçuğundan beri ayaktayım. Uyandım apar topar hazırlandım bi şeyler atıştırdım.
6 buçukta çıktım evden. Hava hala karanlıktı inanır mısın durakta sadece 5 kişi falan vardı galiba.
Otobüste bomboştu. 7de pastanedeydim yarım saat bekledim imalathaneye gidicek olan servisi.
Demekki bi sonraki otobüse binmem lazım
Servis geldikten 10 dakika sonra sanırım imalathaneye vardık. Gider gitmez üzerimizi değiştirdik.
Oda çok küçük + zaman kısıtlı. Taktık boneleri. Hadi iş başına
Ustalar pastalar börekler tartlar yaptı bizde onların söylediklerini yaptık.
Eklerin çikolata sosunu ben ve Nurşah şey ettik
Hiç bi tatlının ucundan tadına bile bakmadık. Onca şey yaptık düşün yani.
Soğuk hava deposuna girip çıktıkça fena oldum Hele o şok (difriz) öldürdü beni aman Allahım.
Ayaklarım kopucaktı sanki öğle yemeğine kadar... Zor dayandım. Hiç oturmadım.
11 buçuk 12 gibi bi şeyler yedik işte o ara oturdum. Mola falanda yok! Hee Çay hiç hoş değildi içemedim.
Yemekten sonra kendime geldim,stresi üzerimden attım. Ustalarla kaynaşmaya çalıştım. Kendimi sevdirdim.
Ne iş varsa onu yaptım. Günün sonunda Gizem abla ilk gün nasıldı dedi,çok güzeldi dedim yoruldun mu dedi biraz dedim.
Herkes çok iyi şimdilik görüşlerim bunlar. Fazıl Ustanın adı kaldı aklımda,adam çok bağırıyor... Şefmiş Olsun o kadar.
Hakan diye birisi vardı. Usta mıydı yoksa misafir miydi onu bilmiyorum. Ama bi sürü ekmek çeşidi yaptı harika görünüyorlardı.
Hala gözümün önünde her şey
Ustalardan biri pasta sıvarken bende sıvaya bilir miyim dedim
Hakan bey de bende senin gibi 17 sene önce falan ustama böyle demiştim,tezgaha yaklaşmak için izin aldın mı demişti dedi.
Neye uğradığımı şaşırdım o anda. Sanırım fazla heyecanlıydım ve içimdeki o istek yüzünden rezil oldum.
Bi tek ayaklarım ağırıyor başka bi sorunum yok,fotoğraf falan çekemedik. Çekersem atarım kesinlikle.
Yapılan pastalar çok ihtişamlıydı,gördüm ama yiyemedim ne kötü değilmi ?
Aklımda kalanlar bunlar işte
Hayırlısı. . .