A atakansabahcı Ziyaretçi 5 Ekm 2016 #13 ozan bnsahbaj dediki: ya bu site gayet güzel hatta çok güzel ama çalıssamda çalısmasamda alacağım not 50 den fazla değil Genişletmek için tıklayın... sen bi çalıs da gir bir de çalısmadan çalısmakla calısmamak arasında cok fark var teog sınavından sonra anladım 1. çalıstım 7 yanlıs 2. kolay diye düsündüm calısmadım 15 yanlıs dene sende bence
ozan bnsahbaj dediki: ya bu site gayet güzel hatta çok güzel ama çalıssamda çalısmasamda alacağım not 50 den fazla değil Genişletmek için tıklayın... sen bi çalıs da gir bir de çalısmadan çalısmakla calısmamak arasında cok fark var teog sınavından sonra anladım 1. çalıstım 7 yanlıs 2. kolay diye düsündüm calısmadım 15 yanlıs dene sende bence
M meriiisaüd Ziyaretçi 22 Ksm 2016 #18 ozan bnsahbaj dediki: ya bu site gayet güzel hatta çok güzel ama çalıssamda çalısmasamda alacağım not 50 den fazla değil Genişletmek için tıklayın... aynen bilader
ozan bnsahbaj dediki: ya bu site gayet güzel hatta çok güzel ama çalıssamda çalısmasamda alacağım not 50 den fazla değil Genişletmek için tıklayın... aynen bilader
S sonsuzluk Ziyaretçi 7 Mrt 2017 #20 Çok karışık bir konu ama kimyanın dalları bizede ödev verildi Bu konuyu aynen ödevime alıyorum.