kıyıya vuran huzur (benden bir deneme.. )

hayır tabii ben değilim.. psikolojik yazılar yazmayı seviyorum ruh tahlilleri yapmak hoşuma gidiyor denemedeki kız da ne benim ne de çevremden biri tamamen hayal.. ben teşekkür ederim okuduğun için..

piskolojik deli olduğunu biliyodum :D

yaw arzum bidfe demiş ki inş sen değilsinddir koptum yaw sen olsan bu yazıyı nasıl yazcan :D

şaka bir tarfa abicim güzel bir yazı seninle el ele verirsek bunu şiirle bütünleştiririrz inş bide kitap haline getirdimi gelsin mayışlar ;)

piskolojik deli olduğunu biliyodum :D

yaw arzum bidfe demiş ki inş sen değilsinddir koptum yaw sen olsan bu yazıyı nasıl yazcan :D

şaka bir tarfa abicim güzel bir yazı seninle el ele verirsek bunu şiirle bütünleştiririrz inş bide kitap haline getirdimi gelsin mayışlar ;)

Her şey iyi güzel de bir de şu işi ticarete dökmesen abi şeker gibi insansın :):)

Gercekten güzel bir yazi ama yazida anlatilan kisinin hastaligi hakkinda tam net bir bilgi vermemissin(Ölümcül bir hastalikmi) Buda yazinin sonunda insanda acaba intihar etmeseydi yasayacakmiydi diye kafasinda bir soru isareti olusturuyor. Aslinda buda yaziya ayri bir güzellik katiyor.

Sakin yaziyi begenmedigimi zannetme ben bu yazinin onda birini yazabilseydim herhalde suanda cok daha degisik bir pozisyonda olurdum:) Malesef senin gibi böylebir yetenegim yok bu sekilde yasadiklarini ve hayal ettiklerini güzel bir sekilde yaziya dökenlere her zaman imrenmisimdir.

Yazilarinin devamini merakla bekliyoruz.

Geri