esmer23
Katılımcı
Kızma Birader bir çoğunuzun küçükken oynadığı bir oyundur, eskiler iyi bilir Birileri bu oyunu düşünmüş ve günümüz 3D oyunlarına uyarlamış.Oyunu lokalde oynaya bildiğiniz gibi, online oynama imkanınızda var, yani internet ortamındada pekala oynayabilirsiniz. Gerçekten grafikler görülmeye değer, oyun için herhangi bir ****** girmenizede gerek yok portable olduğu için hemen oynamaya başlayabilirsiniz.
Rar dosyasının botuyu 110 MB
ben indirdim arkadaşlar mükemmel bir oyun kesinlikle tavsiye ederim grafik ve efektler müthiş henüz internette oynamayı başaramadım ama pc içinde oynamak da acaip zevkli oyun hızını dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz x2 veya x4 veya x8 hızında oyunda süprizler var bazı tur cezalar alıp 2 tur bekliyorsunuz diğer oyuncular bu sırada sizi saf dışı bırakabiliyor bilgisayarla kapışıyorsunuz resmen kesinlikle oynanabilecek bir oyun
Rar dosyasının botuyu 110 MB
ben indirdim arkadaşlar mükemmel bir oyun kesinlikle tavsiye ederim grafik ve efektler müthiş henüz internette oynamayı başaramadım ama pc içinde oynamak da acaip zevkli oyun hızını dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz x2 veya x4 veya x8 hızında oyunda süprizler var bazı tur cezalar alıp 2 tur bekliyorsunuz diğer oyuncular bu sırada sizi saf dışı bırakabiliyor bilgisayarla kapışıyorsunuz resmen kesinlikle oynanabilecek bir oyun