biz Aktif 26 Ekm 2007 #13 Flash geti pasif hale getirince kaydettim ve kurdum teşekkürler güzel oyunmuş
biz Aktif 19 Ksm 2007 #14 Arkadaşlar oyun gerçekten kızma birader dedittiriyor son ana kadar süprizler devam ediyor tam kazandım derken kaybediyorsunuz sanki oyun zar tutuyor
Arkadaşlar oyun gerçekten kızma birader dedittiriyor son ana kadar süprizler devam ediyor tam kazandım derken kaybediyorsunuz sanki oyun zar tutuyor
isyankar57 Üyecik 12 Ock 2008 #15 bu dosya nasıl indiriliyor en baştan sırayla anlatırsan neler gerekli ise yardım edersen ii olur
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Ags 2008 #18 Çok güzel bi oyun.. Herkesin denemesini tavsiye ederim çok zevkli
A andryfarukov Üyecik 11 Nsn 2009 #20 biz aslında senin flashget te sorun yok rapid den dosya indirirken sana şu kadar saniye sonra falan dio o saniye bitince download butonuna tıkla flashget ileyi tıkla o saniye bitmeden indirirsen sadece bi kaç kb indirir
biz aslında senin flashget te sorun yok rapid den dosya indirirken sana şu kadar saniye sonra falan dio o saniye bitince download butonuna tıkla flashget ileyi tıkla o saniye bitmeden indirirsen sadece bi kaç kb indirir