RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 16 Nsn 2013 #1 Klavyede nota işareti yapma Bilgisayarda nota işareti ALT + 13 ya da ALT + 14 tuşlarıyla birlikte yapılabilir. ALT + 13 : ♪ ALT + 14 : ♫
Klavyede nota işareti yapma Bilgisayarda nota işareti ALT + 13 ya da ALT + 14 tuşlarıyla birlikte yapılabilir. ALT + 13 : ♪ ALT + 14 : ♫
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 17 Nsn 2013 #5 -araz- dediki: ♪ ♫ iyi bari bu kez oldu Genişletmek için tıklayın... Evet bu sefer başardım
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Eyl 2013 #7 YoRuMSuZ dediki: Müzik işareti de bomba bir konu olabilir Genişletmek için tıklayın... Ben bundan sonra hep klavye konularımı açsam ne yapsam bay ve bayan işareti de baya sağlam göründü
YoRuMSuZ dediki: Müzik işareti de bomba bir konu olabilir Genişletmek için tıklayın... Ben bundan sonra hep klavye konularımı açsam ne yapsam bay ve bayan işareti de baya sağlam göründü
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Eyl 2013 #8 Öyle görünüyo, sosyal paylaşım ağları pratik klavye hilelerinin yolunu fena açtı
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Eyl 2013 #9 YoRuMSuZ dediki: Öyle görünüyo, sosyal paylaşım ağları pratik klavye hilelerinin yolunu fena açtı Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle birde sol anahtarının klavyede nasıl yapıldığını bulaydım çok iyi olacaktı
YoRuMSuZ dediki: Öyle görünüyo, sosyal paylaşım ağları pratik klavye hilelerinin yolunu fena açtı Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle birde sol anahtarının klavyede nasıl yapıldığını bulaydım çok iyi olacaktı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Eyl 2013 #10 Klavyede sol anahtarı nasıl yapılır konusunu irdeleyelim evet