RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Eyl 2013 #11 YoRuMSuZ dediki: Klavyede sol anahtarı nasıl yapılır konusunu irdeleyelim evet Genişletmek için tıklayın... sol anahtarı işareti şekilli yazı olarakta baktım kopyala yapıştır olarak kullana bilirmiyiz diye ama nafile oda yok İyice irdelemek lazım evet
YoRuMSuZ dediki: Klavyede sol anahtarı nasıl yapılır konusunu irdeleyelim evet Genişletmek için tıklayın... sol anahtarı işareti şekilli yazı olarakta baktım kopyala yapıştır olarak kullana bilirmiyiz diye ama nafile oda yok İyice irdelemek lazım evet
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Eyl 2013 #12 Bu klavyeden sol anahtarı yapma olayını kesin çözelim biz
L LâL ღ GALATASARAY ღ 1 Eyl 2013 #13 RUZG4R dediki: sol anahtarı işareti şekilli yazı olarakta baktım kopyala yapıştır olarak kullana bilirmiyiz diye ama nafile oda yok İyice irdelemek lazım evet Genişletmek için tıklayın... Gerçekten Bulabilirseniz Çok Memnun Olurum
RUZG4R dediki: sol anahtarı işareti şekilli yazı olarakta baktım kopyala yapıştır olarak kullana bilirmiyiz diye ama nafile oda yok İyice irdelemek lazım evet Genişletmek için tıklayın... Gerçekten Bulabilirseniz Çok Memnun Olurum
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Eyl 2013 #14 YoRuMSuZ dediki: Bu klavyeden sol anahtarı yapma olayını kesin çözelim biz Genişletmek için tıklayın... Çok içmeyelim abi sonra ''sol anahtarı işareti'' ne takıyoruz Göz Yaşım'sın dediki: Gerçekten Bulabilirseniz Çok Memnun Olurum Genişletmek için tıklayın... Araştırıyoruz
YoRuMSuZ dediki: Bu klavyeden sol anahtarı yapma olayını kesin çözelim biz Genişletmek için tıklayın... Çok içmeyelim abi sonra ''sol anahtarı işareti'' ne takıyoruz Göz Yaşım'sın dediki: Gerçekten Bulabilirseniz Çok Memnun Olurum Genişletmek için tıklayın... Araştırıyoruz
L LâL ღ GALATASARAY ღ 1 Eyl 2013 #15 RUZG4R dediki: Çok içmeyelim abi sonra ''sol anahtarı işareti'' ne takıyoruz Araştırıyoruz Genişletmek için tıklayın... Kolay Gelsin
RUZG4R dediki: Çok içmeyelim abi sonra ''sol anahtarı işareti'' ne takıyoruz Araştırıyoruz Genişletmek için tıklayın... Kolay Gelsin
L LâL ღ GALATASARAY ღ 1 Eyl 2013 #16 @RUZG4R Aşağıdaki Adımlara Bakar mısın Bi Başlat / Tüm Programlar / Donatılar / Sistem Araçları / Karakter Eşlem Ben Baktım Göremedim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@RUZG4R Aşağıdaki Adımlara Bakar mısın Bi Başlat / Tüm Programlar / Donatılar / Sistem Araçları / Karakter Eşlem Ben Baktım Göremedim