CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 10 Mys 2022 #1 Hemen ilk gören bilsin diye elimle çizdim bu resfebe şeklini Bakalım gizli kelimeyi kim bulabilecek.
Çözüm yesim434 11 Mys 2022 CANISIKILANADAM dediki: Hayır değil Genişletmek için tıklayın... Son sansimi yaziyorum ( Külüstür ) Kül hecesi üstünde R var ve külüstür cevap diyorum
CANISIKILANADAM dediki: Hayır değil Genişletmek için tıklayın... Son sansimi yaziyorum ( Külüstür ) Kül hecesi üstünde R var ve külüstür cevap diyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Mys 2022 #2 Herkül Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Mys 2022 #4 Merkür. olmasın bu ta yani gezegen. Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 10 Mys 2022 #5 Sonu kül ile biten bildiğim hiç bir kelimeye uyduramadım cevabı merak ettim doğrusu Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 10 Mys 2022 #6 Sentinus dediki: Sonu kül ile biten bildiğim hiç bir kelimeye uyduramadım cevabı merak ettim doğrusu Genişletmek için tıklayın... Derken aklıma nedense külür geldi Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Sonu kül ile biten bildiğim hiç bir kelimeye uyduramadım cevabı merak ettim doğrusu Genişletmek için tıklayın... Derken aklıma nedense külür geldi
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 10 Mys 2022 #7 Maalesef değil aslında en kolay bu bilinir diye düşünmüştüm Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Mys 2022 #8 Baskül ) Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Mys 2022 #10 Kür - Ek )) Upvote 0 Downvote