CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 10 Mys 2022 #1 Hemen ilk gören bilsin diye elimle çizdim bu resfebe şeklini Bakalım gizli kelimeyi kim bulabilecek.
Çözüm yesim434 11 Mys 2022 CANISIKILANADAM dediki: Hayır değil Genişletmek için tıklayın... Son sansimi yaziyorum ( Külüstür ) Kül hecesi üstünde R var ve külüstür cevap diyorum
CANISIKILANADAM dediki: Hayır değil Genişletmek için tıklayın... Son sansimi yaziyorum ( Külüstür ) Kül hecesi üstünde R var ve külüstür cevap diyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Mys 2022 #12 CANISIKILANADAM dediki: Kül ve R harflerine odaklanalım Genişletmek için tıklayın... saat gec oldu ))) uyku zamani Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Kül ve R harflerine odaklanalım Genişletmek için tıklayın... saat gec oldu ))) uyku zamani
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Mys 2022 #13 sadece aklima gelen ( Kül Tür Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Mys 2022 #15 CANISIKILANADAM dediki: Hayır değil Genişletmek için tıklayın... Son sansimi yaziyorum ( Külüstür ) Kül hecesi üstünde R var ve külüstür cevap diyorum Upvote 1 Downvote Çözüm
CANISIKILANADAM dediki: Hayır değil Genişletmek için tıklayın... Son sansimi yaziyorum ( Külüstür ) Kül hecesi üstünde R var ve külüstür cevap diyorum
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Mys 2022 #16 Kül üstü r evet komsum bilmiş gibime geliyor Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 11 Mys 2022 #17 @yesim434 ablanın cevabini görene kadar bende bulamadım onun cevabını görünce aaaa evet dedim Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 11 Mys 2022 #18 Tebrik ederim @yesim434 KÜL + ÜSTÜ + R Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 11 Mys 2022 #19 Allahtan yetisememişim yoksa rezil olmulştum yaa Upvote 1 Downvote