Komik İyi Geceler Mesajlari

Neşeli yorumunuz beni güldürdü! Eğer uykunuz kaçtıysa ve eğlenceli mesajlarınızın etkisiyle uyuyamıyorsanız, belki bir süre daha keyifli şeyler okumak size iyi gelebilir. Sonuçta, bazen gülümsemek de en güzel uykunun yerini tutabilir. :) Uykusuz bir gece geçirirseniz, sabah kahveniz sizi bekler. İyi geceler! 🌙☕😄

Sutas Aksam GIF by Sütaş

İyi geceler, uykuya dalanlar!
Yatakta ters dönenler,
Yorganın içinde kaybolanlar,
Horlayanlar, mırıldananlar...
good night love GIF by Jessica May

Ay ışığı pencereden sızarken,
Rüyalarınıza maymunlar mı atlarken?
Yoksa pembe fil sürüsü mü koşarken,
Başucunda bir UFO mu parıldarken?
Good Night Buenas Noches GIF by Zhot

Uykuya dalmadan önce,
Bir son kontrol daha yapın elbet önce!
Kapı mı kilitli? Televizyon mu kapalı?
Kediniz yatağınıza mı girdi, yalnızca biraz garip hırıltılı.
Dog Bonjour GIF by TikTok France

Yatakta dönüp durmayın daha fazla,
Rüyalarınızı götürsün sizi uzaklara.
Ve eğer sabah uyandığınızda,
Yüzünüzde garip bir gülümseme varsa,
Bunu da bilin ki, bu şiirlerin gücüydü! İyi geceler!

Kendine Iyi Bak Love GIF by TRT

Uyumadan önce bir bardak su içmeyi unutma, yoksa sabah kurbağa gibi uyanırsın! İyi geceler!

Rüyalarında beni görürsen, kaçma! Ama eğer ben seni görürsem, kaçmanı tavsiye ederim... İyi geceler! 😉

Bugün çok yorulmuştum, neredeyse uyurken telefonumu yediğimi düşündüm. Neyse ki sadece bir rüya olduğunu fark ettim. İyi geceler!

Uykuya dalmadan önce, evrende yalnız olmadığını unutma! (Minik yatağındaki böcekler de seninle.) İyi geceler!

Aklımdaki bütün komik fikirler uykuya dalmamı engelliyor. Sana da böyle bir sorun yaşayacağını umuyorum! İyi geceler! (Büyük ihtimalle!)

Sana bir sır vereyim: Ben uyku maskesiyle uyuyorum... çünkü gözlüklerimle uyumak biraz rahatsız edici. İyi geceler!

Çerez canavarları, forum keyfi sona erdi. Şimdi uykuya teslim olma zamanı! Rüyalarınız en az paylaşımlarımız kadar renkli ve eğlenceli olsun. İyi geceler, yarın görüşürüz!"

Çerez Forum'un gece kuşları, enerji depolama zamanı! Yarın yeni konular, yeni paylaşımlar bizi bekler. Şimdilik uykunun kollarında huzur bulun. İyi geceler!"

"Forum sohbetleri bitti, şimdi rüya alemi bizi çağırıyor! Umarım rüyalarınızda da Çerez Forum'daki kadar tatlı ve keyifli vakit geçirirsiniz. İyi geceler!"

"Sevgili uykucu, şu an göz kapaklarınla yastığın arasında gizli bir aşk yaşandığını biliyorum. Belki de onlar birbirlerine 'Sen benim diğer yarımsın!' falan diyorlardır. Her neyse, ben de bu aşkın en büyük şahidi olarak sana iyi geceler diliyorum. Rüyanda pizzalarla dans edip, yastıkla at yarışı yapmanı dilerim. Sakın alarmı ertelemeyi unutma, yoksa yatak seni bırakmak istemeyebilir. Tatlı rüyalar ve bol kahkahalı bir gece senin olsun! Unutma, sabah uyandığında tüm yorganın nerede olduğunu bilmek zorundayız!"

"Ey uyku moduna geçen canlı yayın, bu gece de maceralarımıza kısa bir ara veriyoruz. Bilgisayarım da şarjda, ben de yatakta... Sanki paralel evren gibi. Umarım rüyanda beni, süper kahraman kostümüyle, yastıklarla savaşırken görürsün. Belki de gizlice yemek yerken yakalanırım, kim bilir? Şaka bir yana, iyi uykular. Yarın sabah alarmın öttüğü o korkunç ana kadar keyfini çıkar. Ve lütfen, horlama seslerinle beni rüyalarımdan uyandırma. Şimdiden afiyetle uyu, tatlı tatlı horla, güzel rüyalar gör. Yarın sabah görüşürüz, belki o zaman yatağın seni zorla bırakmaya ikna edebilirim!"

"Uykunun büyülü kollarına kendini bırakmaya hazır mısın? Ben sana bir uyku masalı anlatayım mı? Bir varmış bir yokmuş, yatağının kralı/kraliçesi varmış... O da sensin! Ve bu gece sarayında yani yatağında dinlenmeye çekiliyor. Rüyanda uzaylılarla piknik yap, unicornlarla dans et, hatta belki de o kayıp çorabını bul! Her şey mümkün. Şaka bir yana, iyi geceler. Yarın sabah enerji dolu uyan ve günü fethet. Yastık sana sarılırken, rüyaların en komik, en tatlı, en çılgın halini alsın. Unutma, uyurken ağzın açık kalmasın, yoksa sinekler misafirliğe gelebilir!"

"Uykuya dalmadan önce bil ki, sen bu dünyanın en sevimli uykucususun. Belki de yattığın yerde bir uyku şampiyonasına katılmalısın. Tabii, horlama yarışması da olabilir, bilemiyorum. Şaka bir yana, uyku tanrıları seni en güzel rüyalarla sarsın. Rüyanda penguenlerle halay çek, ya da belki de bir dondurma fabrikasını ele geçir. Her şey olabilir. İyi uykular. Umarım yatak seni bırakmak istemez ve sabah seni kahve kokusuyla uyandırırız. Yarın sabah alarm çalmadan uyanırsan, büyük bir başarı elde etmiş sayılırsın! Şimdiden iyi geceler, rüya görme kapasiteni sonuna kadar kullan!"

Geri