_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Eyl 2014 #142 Hem çalışıp hem çocuk doğurup hem de ev işlerine koştursaydı daha net bir şeyler oluşurdu kafasında belki arkadaşın
Hem çalışıp hem çocuk doğurup hem de ev işlerine koştursaydı daha net bir şeyler oluşurdu kafasında belki arkadaşın
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Eyl 2014 #143 _nehir_ dediki: Hem çalışıp hem çocuk doğurup hem de ev işlerine koştursaydı daha net bir şeyler oluşurdu kafasında belki arkadaşın Genişletmek için tıklayın... Ne zaman erkeklerle kadınları yarıştırsak hep bu çocuk doğurmayla 1-0 öne geçiyorsun olmuyor
_nehir_ dediki: Hem çalışıp hem çocuk doğurup hem de ev işlerine koştursaydı daha net bir şeyler oluşurdu kafasında belki arkadaşın Genişletmek için tıklayın... Ne zaman erkeklerle kadınları yarıştırsak hep bu çocuk doğurmayla 1-0 öne geçiyorsun olmuyor
buhurdan Özel Üye Özel üye 10 Eyl 2014 #144 Roman mısınız? testi a) b) gaynana naabtın bize tam bir romansınız.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Ksm 2014 #147 _nehir_ dediki: Genişletmek için tıklayın... Sen ne safsın arkadaşım.. Nehir sana demiyorum kuzum..lafım burak a
_nehir_ dediki: Genişletmek için tıklayın... Sen ne safsın arkadaşım.. Nehir sana demiyorum kuzum..lafım burak a
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Ksm 2014 #148 glcig dediki: işsiz misiniz yaw Genişletmek için tıklayın... Hee işsisiz biz birde sana bakıyorum yaptığın yoruma bakıyorum DAHA ne kadar harika olabilirsin ki?
glcig dediki: işsiz misiniz yaw Genişletmek için tıklayın... Hee işsisiz biz birde sana bakıyorum yaptığın yoruma bakıyorum DAHA ne kadar harika olabilirsin ki?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Ksm 2014 #149 KıRMıZı dediki: Sen ne safsın arkadaşım.. Nehir sana demiyorum kuzum..lafım burak a Genişletmek için tıklayın... Bana olduğunu düşünmemiştim zaten Yazık ama Burak'a iyi güldüm ben
KıRMıZı dediki: Sen ne safsın arkadaşım.. Nehir sana demiyorum kuzum..lafım burak a Genişletmek için tıklayın... Bana olduğunu düşünmemiştim zaten Yazık ama Burak'a iyi güldüm ben
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 5 Mys 2015 #150 İki kadın bir araya geldiğinde konuşulan 3 mühim şey ; - Eski sevgililer - Eski sevgililerin yeni sevgilileri - Yeni sevgililerin eski sevgilileri.
İki kadın bir araya geldiğinde konuşulan 3 mühim şey ; - Eski sevgililer - Eski sevgililerin yeni sevgilileri - Yeni sevgililerin eski sevgilileri.