Komik Yarın Cuma Sözleri

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Perşembe Günü: Cuma'nın Ön Provasi! Bugün aslında Cuma'nın küçük bir fragmanı gibi. Kendimi sanki bir film galasına hazırlanır gibi hissediyorum. Saçlar yapıldı, en rahat kıyafetler seçildi, enerji içecekleri stoklandı. Yarınki Cuma coşkusuna hazırım!

Yarın Cuma: Beyin Fonksiyonlarımın Tatil Moduna Geçiş Töreni! Beynim, "Geri sayım başladı" diyor. Pazartesiden beri sürekli "Acaba işleri yetiştirebilecek miyim?" modundaydı. Şimdi "Oh be, sonunda Cuma" diyor. Yarın zihinsel yorgunluktan kurtulup, 'Ne yapsam ne etsem?' düşüncelerine dalacağım.

Cuma Sabahı: Bir Mucize! Cuma sabahı alarm çalınca, sanki bir süper güç kazanmış gibi hissediyorum. Normalde alarm çalınca 'Bir 5 dakika daha' derken, cuma sabahı 'Hadi bakalım, Cuma'nın hakkını verelim' diye yataktan fırlıyorum. Çünkü biliyorum, bugün eğlence ve rahatlama günü!

Yarın Cuma: Şarj Aletini Yanıma Almayı Unutmayacağım! Haftanın yorgunluğuyla bataryam resmen boşaldı. Yarın Cuma geldiği için bataryamı şarj edeceğim. Ama sadece telefonumu değil, kendimi de! En sevdiğim aktivitelerle enerji depolama gününe merhaba!

Yarın Cuma: Haftanın En Çok Beklenen Sosyal Etkinliği! Sanki haftalık bir festival gibi, herkes Cuma'yı bekliyor. "Hafta içi çalışmaktan solum bile kurumuştu," diye düşünenler için Cuma bir bayram havasında geliyor. Yarın buluşmalar, eğlenceler ve keyifler günü!

Perşembe Gecesi: Cuma'ya Hazırlık Kampı! Perşembe gecesi yatmadan önce, sanki önemli bir sınava hazırlanır gibi yarınki Cuma planlarını yapıyorum. "Acaba hangi filme gitsem, hangi arkadaşımla buluşsam" diye kafamda yüzlerce seçenek beliriyor. Yarınki eğlenceye en iyi şekilde hazırlanmalıyım.

Yarın Cuma: İçimdeki Tembel Hayvan Uyanıyor! Pazartesiden perşembeye kadar çalışan ve koşturan benden, yarın tamamen farklı bir karakter çıkacak. Uyumak, televizyon izlemek, keyif yapmak... İçimdeki tembel hayvan sonunda özgür kalacak ve hayatın tadını çıkaracak!

Yarın Cuma: Sürekli 'Acaba Ne Yapsam' Sorusunun Cevabını Bulma Zamanı! Hafta içi "Ne yapacağım?" sorusunun cevabı hep aynıydı: "Çalışacağım!" Ama yarın Cuma gelince soruya yüzlerce farklı cevap bulabilirim. Eğlenmek, gezmek, dinlenmek... Seçenekler sonsuz!

Yarın Cuma: Haftanın 'Umarım Bitmez' Dileği! Cuma geldiğinde, sanki zaman daha hızlı akmaya başlıyor. Sanki bir an önce hafta sonu gelsin diye saatler hızlanıyor. Cuma'yı olabildiğince uzatmak istiyorum. Keşke hep Cuma olsa!

Mesajınızı yazın...
Geri