Enda Neylersin!!! V.I.P 7 Tem 2021 #71 Çağlayağmur dediki: Benim tespitim korona geçirenlerde biontech bira zorluyor gibi. Genişletmek için tıklayın... Olabilir aslında sizlerün tek doz yaptırması yeterliydi ama sen daha önce yaptırmış olabilirsin
Çağlayağmur dediki: Benim tespitim korona geçirenlerde biontech bira zorluyor gibi. Genişletmek için tıklayın... Olabilir aslında sizlerün tek doz yaptırması yeterliydi ama sen daha önce yaptırmış olabilirsin
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Tem 2021 #72 Çok yaygın olanlar: Baş ağrısı Eklem ağrıları Kas ağrıları Enjeksiyon bölgesinde ağrı Yorgunluk Üşüme Ateş Enjeksiyon bölgesinde şişlik Daha az yaygın olan başka yan etkiler de görülebilir. Yan etkiler, ikinci dozdan sonra daha yaygın şekilde görülebilir. Yorgunluk ta yan etkiler arasındaymış yorgunluk çekenlere duyurulur
Çok yaygın olanlar: Baş ağrısı Eklem ağrıları Kas ağrıları Enjeksiyon bölgesinde ağrı Yorgunluk Üşüme Ateş Enjeksiyon bölgesinde şişlik Daha az yaygın olan başka yan etkiler de görülebilir. Yan etkiler, ikinci dozdan sonra daha yaygın şekilde görülebilir. Yorgunluk ta yan etkiler arasındaymış yorgunluk çekenlere duyurulur
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 8 Tem 2021 #73 Benim bel ağrım hafifledi demekki ondan değilmiş
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 8 Tem 2021 #74 Benim yorgunlugum devam ediyor, 2. Dozum da 16 temmuzda yorgunluktan olmezsem iyidir
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Tem 2021 #75 Aman aman iyi belki yorgunluktandır benim kol ağrım az da olsa devam ediyor ama rahatsız edici boyutta değil
Aman aman iyi belki yorgunluktandır benim kol ağrım az da olsa devam ediyor ama rahatsız edici boyutta değil
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 8 Tem 2021 #76 Lelis dediki: Aman aman iyi belki yorgunluktandır benim kol ağrım az da olsa devam ediyor ama rahatsız edici boyutta değil Genişletmek için tıklayın... Senin ikinci ne zaman randevu aldın mı
Lelis dediki: Aman aman iyi belki yorgunluktandır benim kol ağrım az da olsa devam ediyor ama rahatsız edici boyutta değil Genişletmek için tıklayın... Senin ikinci ne zaman randevu aldın mı
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Tem 2021 #77 2.doz da etkiler daha da artarak görülebiliyormuş ya bu da epey korkutuyor çağlanın dediği gibi ağrı kesici alıp kas gevşetici kremler kullanmaya devam edecez anlaşılan Ben gala randevu da almadım bu arada
2.doz da etkiler daha da artarak görülebiliyormuş ya bu da epey korkutuyor çağlanın dediği gibi ağrı kesici alıp kas gevşetici kremler kullanmaya devam edecez anlaşılan Ben gala randevu da almadım bu arada
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Tem 2021 #78 KuMRu dediki: Senin ikinci ne zaman randevu aldın mı Genişletmek için tıklayın... Yok daha almadım düşünme aşamasındayım hala ama korkunun ecele faydası yok
KuMRu dediki: Senin ikinci ne zaman randevu aldın mı Genişletmek için tıklayın... Yok daha almadım düşünme aşamasındayım hala ama korkunun ecele faydası yok
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 8 Tem 2021 #79 GüLüCüKツ dediki: Benim yorgunlugum devam ediyor, 2. Dozum da 16 temmuzda yorgunluktan olmezsem iyidir Genişletmek için tıklayın... Allah korusun öyle şeyler deme cızzz Üçünüz yine birlikte gidin ben sizi götürürüm
GüLüCüKツ dediki: Benim yorgunlugum devam ediyor, 2. Dozum da 16 temmuzda yorgunluktan olmezsem iyidir Genişletmek için tıklayın... Allah korusun öyle şeyler deme cızzz Üçünüz yine birlikte gidin ben sizi götürürüm
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Tem 2021 #80 Aşıdan sonra o bölgeye buz da koyabilirmişiz ilkin bildirim halde önemsemedim ikinciye yapacam ama