arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Tem 2012 #12 KarhaN dediki: O da vasat Genişletmek için tıklayın... tv pek izlemiyorum,kaldırırlar yayından desenize
KarhaN dediki: O da vasat Genişletmek için tıklayın... tv pek izlemiyorum,kaldırırlar yayından desenize
KarhaN Aktif 28 Tem 2012 #13 arz-ı hal dediki: tv pek izlemiyorum,kaldırırlar yayından desenize Genişletmek için tıklayın... Ben de izlemiyorum fakat 3 bayan olunca mahkum kalıyorsunuz : ))
arz-ı hal dediki: tv pek izlemiyorum,kaldırırlar yayından desenize Genişletmek için tıklayın... Ben de izlemiyorum fakat 3 bayan olunca mahkum kalıyorsunuz : ))
BeReNN Alyam? Özel üye 28 Tem 2012 #14 KarhaN dediki: Ben de izlemiyorum fakat 3 bayan olunca mahkum kalıyorsunuz : )) Genişletmek için tıklayın... Babam geldi aklıma
KarhaN dediki: Ben de izlemiyorum fakat 3 bayan olunca mahkum kalıyorsunuz : )) Genişletmek için tıklayın... Babam geldi aklıma
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Tem 2012 #16 KarhaN dediki: Ben de izlemiyorum fakat 3 bayan olunca mahkum kalıyorsunuz : )) Genişletmek için tıklayın... keşke benim annem de izlese,buna en çok babam ve ben seviniriz
KarhaN dediki: Ben de izlemiyorum fakat 3 bayan olunca mahkum kalıyorsunuz : )) Genişletmek için tıklayın... keşke benim annem de izlese,buna en çok babam ve ben seviniriz
KarhaN Aktif 28 Tem 2012 #17 arz-ı hal dediki: keşke benim annem de izlese,buna en çok babam ve ben seviniriz Genişletmek için tıklayın... Roller değişmiş belli : ))
arz-ı hal dediki: keşke benim annem de izlese,buna en çok babam ve ben seviniriz Genişletmek için tıklayın... Roller değişmiş belli : ))
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Tem 2012 #18 KarhaN dediki: Roller değişmiş belli : )) Genişletmek için tıklayın... bizim evde hiç dizi falan izlenmez,annemin öyle hobileri yok öylece mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz
KarhaN dediki: Roller değişmiş belli : )) Genişletmek için tıklayın... bizim evde hiç dizi falan izlenmez,annemin öyle hobileri yok öylece mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz
KaRaNFiL 1+1=3 :) bebegimiz saglicakla gel :) 28 Tem 2012 #20 Ben kitabida bilmiyorum diziyi de. Ama saniyorum ki kitaplar okumaya degerdir ama diziler icin ayni seyi söyleyemiycem. Moda olmus artik kitaplardan dizi yapmak.
Ben kitabida bilmiyorum diziyi de. Ama saniyorum ki kitaplar okumaya degerdir ama diziler icin ayni seyi söyleyemiycem. Moda olmus artik kitaplardan dizi yapmak.