İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 15 Ksm 2010 #23 tabi tabi hiç bişey olmaz bana söz verdim kendime olmasın diye ama olursada cankuşum spor salonları var dimi gideriz birine
tabi tabi hiç bişey olmaz bana söz verdim kendime olmasın diye ama olursada cankuşum spor salonları var dimi gideriz birine
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 15 Ksm 2010 #24 ben de eksik kalmıyım büyüklerimin ellerinden öpiyim harçlık alıyım , küçüklerim elimden öpsün harçlık beklemesin kurban bayramının anlamını sindirebilmek dileklerimle. sadece inek koyun kesmek olarak görmeyelim bu arada anasayfadaki kurbanlık pek şekermiş
ben de eksik kalmıyım büyüklerimin ellerinden öpiyim harçlık alıyım , küçüklerim elimden öpsün harçlık beklemesin kurban bayramının anlamını sindirebilmek dileklerimle. sadece inek koyun kesmek olarak görmeyelim bu arada anasayfadaki kurbanlık pek şekermiş
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ksm 2010 #25 Anasayfadaki kurbanlık değil seyirlik ama onu kesmiyoruz
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Ksm 2010 #26 Yorumsuz gel bi anlaşma yapalım seninle..Sen Koç kesemiyosun nasılsa ben keserim Ama harçlık karşılığında Vermem demiştim etleri ama vazgeçtim
Yorumsuz gel bi anlaşma yapalım seninle..Sen Koç kesemiyosun nasılsa ben keserim Ama harçlık karşılığında Vermem demiştim etleri ama vazgeçtim
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 15 Ksm 2010 #27 seyirlik olması güzel renk katmış sayfaya ben yağsız kısmından alıyım mercimek
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Ksm 2010 #28 Yorumsuzla anlaşırsam kesicem O zaman ayırırım bize yağsız Yorumsuza bol yağlı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ksm 2010 #29 Kesinlikle, yağsız yerleri sizin olsun Aldık kurbanlığı hallediverin işte