HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 17 Şbt 2013 #11 Mutlu Yıllar canım benim Rabbim seni tüm sevdiklerine bağışlasın.... Ruhuna kalbine ve bedenine zarar vermesin....
Mutlu Yıllar canım benim Rabbim seni tüm sevdiklerine bağışlasın.... Ruhuna kalbine ve bedenine zarar vermesin....
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Şbt 2013 #13 Mutlu yıllar @LeyL-i Matem. Sevdiklerinle birlikte nice yaşlar diliyorum. Son düzenleme: 26 Ock 2014
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Şbt 2013 #14 canımm benimm.. mutlu yıllar.. nice musmutlu bol gülücüklü yıllara inş..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 18 Şbt 2013 #16 mutlu yıllar canım ben biraz geç gördüm kusura bakma. malum şu sıralar biraz soyutum bazı şeylerden tekrardan mutlu yıllar ,her şey gönlünce olsun
mutlu yıllar canım ben biraz geç gördüm kusura bakma. malum şu sıralar biraz soyutum bazı şeylerden tekrardan mutlu yıllar ,her şey gönlünce olsun
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 18 Şbt 2013 #18 Doğum günün kutlu olsun... Mutlu ol senelerce... ( tüm sevdiklerinle beraber )
P Papatya V.I.P V.I.P 18 Şbt 2013 #19 HAYAL__ dediki: Mutlu Yıllar canım benim Rabbim seni tüm sevdiklerine bağışlasın.... Ruhuna kalbine ve bedenine zarar vermesin.... Teşekkür ederim bitanem : ) Hepimizi bağışlasın rabbim inşAllah... Genişletmek için tıklayın... Çağlayağmur dediki: Sağlıklı nice yaşlara doğum günün kutlu olsun canım. Genişletmek için tıklayın... Sağolasın bitanecik ablam benim... YoRuMSuZ dediki: Mutlu yıllar LeyL-i Matem. Sevdiklerinle birlikte nice yaşlar diliyorum. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim adminlerin en mükemmeli. nazenin dediki: canımm benimm.. mutlu yıllar.. nice musmutlu bol gülücüklü yıllara inş.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim Sahra'm amin inşAllah. Suskun dediki: Doğum günün kutlu olsun . Genişletmek için tıklayın... Sağolasın ablaların en en en merhametlisi,iyi kalplisi...
HAYAL__ dediki: Mutlu Yıllar canım benim Rabbim seni tüm sevdiklerine bağışlasın.... Ruhuna kalbine ve bedenine zarar vermesin.... Teşekkür ederim bitanem : ) Hepimizi bağışlasın rabbim inşAllah... Genişletmek için tıklayın... Çağlayağmur dediki: Sağlıklı nice yaşlara doğum günün kutlu olsun canım. Genişletmek için tıklayın... Sağolasın bitanecik ablam benim... YoRuMSuZ dediki: Mutlu yıllar LeyL-i Matem. Sevdiklerinle birlikte nice yaşlar diliyorum. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim adminlerin en mükemmeli. nazenin dediki: canımm benimm.. mutlu yıllar.. nice musmutlu bol gülücüklü yıllara inş.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim Sahra'm amin inşAllah. Suskun dediki: Doğum günün kutlu olsun . Genişletmek için tıklayın... Sağolasın ablaların en en en merhametlisi,iyi kalplisi...
P Papatya V.I.P V.I.P 18 Şbt 2013 #20 -araz- dediki: mutlu yıllar canım ben biraz geç gördüm kusura bakma. malum şu sıralar biraz soyutum bazı şeylerden tekrardan mutlu yıllar ,her şey gönlünce olsun Genişletmek için tıklayın... Ne kusuru ablaların ablası yahu, Teşekkür ederiiim Bal dediki: Doğum günün kutlu olsun tatlım benim Genişletmek için tıklayın... Sağolasın ciğerim benim eksik olma alemdar dediki: Doğum günün kutlu olsun... Mutlu ol senelerce... ( tüm sevdiklerinle beraber ) Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim abi,amin inşAllah hep beraber
-araz- dediki: mutlu yıllar canım ben biraz geç gördüm kusura bakma. malum şu sıralar biraz soyutum bazı şeylerden tekrardan mutlu yıllar ,her şey gönlünce olsun Genişletmek için tıklayın... Ne kusuru ablaların ablası yahu, Teşekkür ederiiim Bal dediki: Doğum günün kutlu olsun tatlım benim Genişletmek için tıklayın... Sağolasın ciğerim benim eksik olma alemdar dediki: Doğum günün kutlu olsun... Mutlu ol senelerce... ( tüm sevdiklerinle beraber ) Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim abi,amin inşAllah hep beraber