nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Eyl 2020 #11 Hiç duymadım biraz uğraştırıcı geldi bana ama yine de merak ettim deneyeceğim
Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Eyl 2020 #12 TeBeSSüm dediki: Denemekte fayda var tabii birde hamur mayasi yapiyorlar canim onu hic gordun mu? Su ve undan cam şişede olmasi gerekiyor Genişletmek için tıklayın... Onu görmedim TV de yapıyorlardı ama hep sonlarına denk geldim o da ekşi mayaydı
TeBeSSüm dediki: Denemekte fayda var tabii birde hamur mayasi yapiyorlar canim onu hic gordun mu? Su ve undan cam şişede olmasi gerekiyor Genişletmek için tıklayın... Onu görmedim TV de yapıyorlardı ama hep sonlarına denk geldim o da ekşi mayaydı
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 2 Eyl 2020 #13 AybüKe dediki: Onu görmedim TV de yapıyorlardı ama hep sonlarına denk geldim o da ekşi mayaydı Genişletmek için tıklayın... Evet iste canim o hergun unla besliyorlar 1 haftada falan maya oluyor ama denemedim hic.
AybüKe dediki: Onu görmedim TV de yapıyorlardı ama hep sonlarına denk geldim o da ekşi mayaydı Genişletmek için tıklayın... Evet iste canim o hergun unla besliyorlar 1 haftada falan maya oluyor ama denemedim hic.
Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Eyl 2020 #14 TeBeSSüm dediki: Evet iste canim o hergun unla besliyorlar 1 haftada falan maya oluyor ama denemedim hic. Genişletmek için tıklayın... Epey bi uğraştırıcıymış
TeBeSSüm dediki: Evet iste canim o hergun unla besliyorlar 1 haftada falan maya oluyor ama denemedim hic. Genişletmek için tıklayın... Epey bi uğraştırıcıymış
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Mys 2021 #16 Sirkeyle yoğurt mayalamayı biliyorum ama limonu ilk defa duydum.
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2021 #17 KaderKatibi dediki: Sirkeyle yoğurt mayalamayı biliyorum ama limonu ilk defa duydum. Genişletmek için tıklayın... Ben de sirkelisini ilk defa duyuyorum
KaderKatibi dediki: Sirkeyle yoğurt mayalamayı biliyorum ama limonu ilk defa duydum. Genişletmek için tıklayın... Ben de sirkelisini ilk defa duyuyorum