• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Lütfen Herkes 1 Dakikasını Ayırabilir Mi?

evet ama açıkcası şaşırdım...
Face.de de tüm listeye davet gönderdim 2 kişi buldum sadece...
Bu forumdakiler cidden çok duyarlı, çok hoşuma gitti...
Saatler oldu ama hala 100 kişi bulunamadı. Yani face.de bir okula destek olu tıklamak bu kadar zor olmasa gerek...
Keşke herkes buradakiler kadar duyarlı olsa...
Cidden ben kendi adıma herkese 1 kere daha çok teşekkür ediyorum

Face konusu olunca insanlar nedense davetlere icabet etmiyor. Daha çok tanımadıklarının davetlerini önemsiyorlar. Neden bilmiyorum ama bireyselliği tercih ediyoruz sanırım ya da kendimiz tıpkı trafikte olduğu gibi facede farklı ifade ediyoruzdur kimbilir :) Biz bunu forum sayfamız açıldığında test etmiştik :)

Bu arada şu trafikte kişilik patlaması yağayanlarla ilgili bikaç gün önce bir dr hanım ilginç bir tespitte bulundu. Prof bir hocasından dinlemiş. Bu tiplerin tümünün geçmişinde cinsel istismar sözkonusu olduğuna dair bir tespit :) Bu konuyu bir ara deşifre edicem forumda :)

Doktor hanım tam bir Freudcuymuş :) Her şeyin altında ya cinsellik ya saldırganlık :)
İnceleyelim konuyu... Zevkli olur bu tür konuları tartışmak...
Ayrıca tanımadık davetlere katılıyorum. Mesela eminim ki listemdeki erkeklere bir tane kadın resmi gönderseydim hepsi meraktan tıklardı :)

Geri