yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Mys 2021 #11 yilmaz27 dediki: Spagetti sadece Çatal ve kaşıkla yenir benden iyimi bileceksiniz Genişletmek için tıklayın... hic bile parmaklarinla yenir )) KaderKatibi dediki: Soslu çubuk makarnayı severim tabiki çatalla yerim. Genişletmek için tıklayın... cok kibarsiniz cok )))
yilmaz27 dediki: Spagetti sadece Çatal ve kaşıkla yenir benden iyimi bileceksiniz Genişletmek için tıklayın... hic bile parmaklarinla yenir )) KaderKatibi dediki: Soslu çubuk makarnayı severim tabiki çatalla yerim. Genişletmek için tıklayın... cok kibarsiniz cok )))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 10 Mys 2021 #12 yesim434 dediki: hic bile parmaklarinla yenir )) cok kibarsiniz cok ))) Genişletmek için tıklayın... Nedemek kibar olduğum dillere destan
yesim434 dediki: hic bile parmaklarinla yenir )) cok kibarsiniz cok ))) Genişletmek için tıklayın... Nedemek kibar olduğum dillere destan
Artemis Özel Üye Özel üye 10 Mys 2021 #13 kaşıkla yiyen hiç görmedim çubukla veya çatalla yenir bence
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Mys 2021 #14 KaderKatibi dediki: Nedemek kibar olduğum dillere destan Genişletmek için tıklayın... Bende onun icin yazdimya zaten
KaderKatibi dediki: Nedemek kibar olduğum dillere destan Genişletmek için tıklayın... Bende onun icin yazdimya zaten
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Mys 2021 #15 Artemis dediki: kaşıkla yiyen hiç görmedim çubukla veya çatalla yenir bence Genişletmek için tıklayın... Yok kuzum elle yenir ozaman daha lezzetli oluyor
Artemis dediki: kaşıkla yiyen hiç görmedim çubukla veya çatalla yenir bence Genişletmek için tıklayın... Yok kuzum elle yenir ozaman daha lezzetli oluyor
Artemis Özel Üye Özel üye 10 Mys 2021 #16 yesim434 dediki: Yok kuzum elle yenir ozaman daha lezzetli oluyor Genişletmek için tıklayın... ilginç elle yiyenide görmedim
yesim434 dediki: Yok kuzum elle yenir ozaman daha lezzetli oluyor Genişletmek için tıklayın... ilginç elle yiyenide görmedim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Mys 2021 #17 Artemis dediki: ilginç elle yiyenide görmedim Genişletmek için tıklayın...
Enda Neylersin!!! V.I.P 10 Mys 2021 #18 yesim434 dediki: En guzeli bence elinle yemek )) daha cok lezzet verir insana catali kasigi kim pisletecek bosuna ya Genişletmek için tıklayın... Benim ufaklık öylr yapıyor haşlıyorum önüne koyuyorum o minicik elleriyle yiyor
yesim434 dediki: En guzeli bence elinle yemek )) daha cok lezzet verir insana catali kasigi kim pisletecek bosuna ya Genişletmek için tıklayın... Benim ufaklık öylr yapıyor haşlıyorum önüne koyuyorum o minicik elleriyle yiyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 10 Mys 2021 #19 Artemis dediki: ilginç elle yiyenide görmedim Genişletmek için tıklayın... Çocuklarda da mı görmedin
Artemis Özel Üye Özel üye 11 Mys 2021 #20 AyLiz dediki: Çocuklarda da mı görmedin Genişletmek için tıklayın... maalesef etrafımda çocuk hiç yok desem yeridir
AyLiz dediki: Çocuklarda da mı görmedin Genişletmek için tıklayın... maalesef etrafımda çocuk hiç yok desem yeridir