OĞLAK
Sevgili Oğlaklar 7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, fiziksel canlılığınız ve yükselen enerjinizi, geri planda yapacağınız çalışmalarda kendinize yakıt olarak kullanabilirsiniz demiştim. Aslında bu dönem sizler için hem olumlu hem de dikkatli olunması gereken zamandır. Öncelikle olumlu yönlerinden bahsedelim. Kişisel projelerinize eğilme ve bunlar üzerinde çalışma zamanı olarak gayet etkili bir enerjidir. Gayet faal olacağınız bu dönemde, daha sonra uygulamaya koyacağınız yenilikler için hararetli bir şekilde çalışabilirsiniz. Aslında sessiz ve dingin duruşunuza rağmen, kendinizi motive etme ve cesaretinizi toplama dönemi olarak bu süreç değerlidir. Eğer kararlılık gösterir, ideallerinize sahip çıkar ve ona göre azimle hareket ederseniz, hem yeni bir adım atabilecek hale gelirsiniz hem de kendinize olan güven duygunuzu yükseltmiş olabilirsiniz. Ancak diğer burçlara da belirttiğim gibi, Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki bilip bilmeden bir işin içine girmek, karar vermek konusunda dikkatli olmamızda yarar görüyorum.
Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim. 8 Ekim tarihinde, sağlığınız başta olmak üzere özellikle Kasım ortasına kadar lütfen dikkatli olunuz. Gereksiz yere olayları büyütmeyiniz. Bir durum canınızı sıktığında fevri davranmayınız. Sizi sınırlayan en ufak bir duruma bile sabır göstermekte zorlanabilirsiniz. Risk almayınız, başınızdan büyük işlere kalkışmayınız. Sakin, inançlı kendinize güvenli olunuz. Ancak olan bitenleri, mantıklı bir bakış açısıyla ele alınız. 15 Ekim tarihinde, eviniz sınırları içinde bir meselede bir hayli tepkili davranabilirsiniz. İhmal ettiğiniz bir mesele, sağlığınızı ilgilendiren konular bir hayli kafanızı karıştırabilir, sizi huzursuz edebilir. 28 Ekim tarihinde yine sağlık, iş hayatınızla ilgili konularda soğukkanlı olmak gerekiyor. Önce durumu bir analiz ediniz. İş başvurularınız hemen cevaplanmayabilir. Çok fazla yoğunluk sizi yorabilir. Dikkat edilmesi gereken bir gün.