Tuba ♕ Özel üye 27 Mys 2013 #1 Bir kahve firmasının yaratıcı reklamı şehrin mazgallarından faydalanıyor. Mazgal kapaklarına yerleştirilen fincan resmi, mazgaldan çıkan dumanla birleştiğinde sokağın ortasında dumanı tüten sıcak bir kahve ilizyonu oluşuyor.
Bir kahve firmasının yaratıcı reklamı şehrin mazgallarından faydalanıyor. Mazgal kapaklarına yerleştirilen fincan resmi, mazgaldan çıkan dumanla birleştiğinde sokağın ortasında dumanı tüten sıcak bir kahve ilizyonu oluşuyor.
Tuba ♕ Özel üye 27 Mys 2013 #3 ZeyNoO dediki: Gitti güzelim kahve zevkimiz Başka birşey bulamamışlar mı Genişletmek için tıklayın... hahahaa zeynom bakma sen buna devam kahveye
ZeyNoO dediki: Gitti güzelim kahve zevkimiz Başka birşey bulamamışlar mı Genişletmek için tıklayın... hahahaa zeynom bakma sen buna devam kahveye
Tuba ♕ Özel üye 27 Mys 2013 #5 felsefe_mi dediki: Hiçbir mazgal kapağı bana bu kadar sempatik gelmemişti Genişletmek için tıklayın... hahahaaa süper yaa
felsefe_mi dediki: Hiçbir mazgal kapağı bana bu kadar sempatik gelmemişti Genişletmek için tıklayın... hahahaaa süper yaa
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Mys 2013 #6 felsefe_mi dediki: Hiçbir mazgal kapağı bana bu kadar sempatik gelmemişti Genişletmek için tıklayın... Mazgal kapağı sempatik mi bilmemde Mazgalın dibini düşündükçe, kahvenin mazgalın dibi gibi olma ihtimali kahveye karşı antipati oluşturuyor gözümde
felsefe_mi dediki: Hiçbir mazgal kapağı bana bu kadar sempatik gelmemişti Genişletmek için tıklayın... Mazgal kapağı sempatik mi bilmemde Mazgalın dibini düşündükçe, kahvenin mazgalın dibi gibi olma ihtimali kahveye karşı antipati oluşturuyor gözümde
felsefe_mi ...!... Özel üye 27 Mys 2013 #7 ZeyNoO dediki: Mazgal kapağı sempatik mi bilmemde Mazgalın dibini düşündükçe, kahvenin mazgalın dibi gibi olma ihtimali kahveye karşı antipati oluşturuyor gözümde Genişletmek için tıklayın... Ama hep mazgallardan düşenleri, düşününce de... Ne bileyim bir sempatik geldi Dumanla beraber süper olmuş
ZeyNoO dediki: Mazgal kapağı sempatik mi bilmemde Mazgalın dibini düşündükçe, kahvenin mazgalın dibi gibi olma ihtimali kahveye karşı antipati oluşturuyor gözümde Genişletmek için tıklayın... Ama hep mazgallardan düşenleri, düşününce de... Ne bileyim bir sempatik geldi Dumanla beraber süper olmuş
Tuba ♕ Özel üye 27 Mys 2013 #8 ZeyNoO dediki: Mazgal kapağı sempatik mi bilmemde Mazgalın dibini düşündükçe, kahvenin mazgalın dibi gibi olma ihtimali kahveye karşı antipati oluşturuyor gözümde Genişletmek için tıklayın... zeynom işin derinine inme
ZeyNoO dediki: Mazgal kapağı sempatik mi bilmemde Mazgalın dibini düşündükçe, kahvenin mazgalın dibi gibi olma ihtimali kahveye karşı antipati oluşturuyor gözümde Genişletmek için tıklayın... zeynom işin derinine inme
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Mys 2013 #9 Tuba dediki: zeynom işin derinine inme Genişletmek için tıklayın... felsefik düşünmek, @felsefe_mi 'nin işi ben realistim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Tuba dediki: zeynom işin derinine inme Genişletmek için tıklayın... felsefik düşünmek, @felsefe_mi 'nin işi ben realistim
Tuba ♕ Özel üye 27 Mys 2013 #10 ZeyNoO dediki: felsefik düşünmek, @felsefe_mi 'nin işi ben realistim Genişletmek için tıklayın... iyide o zaman kahveye son mazgal kapağı kazancak Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
ZeyNoO dediki: felsefik düşünmek, @felsefe_mi 'nin işi ben realistim Genişletmek için tıklayın... iyide o zaman kahveye son mazgal kapağı kazancak