felsefe_mi ...!... Özel üye 27 Mys 2013 #11 ZeyNoO dediki: felsefik düşünmek, @felsefe_mi 'nin işi ben realistim Genişletmek için tıklayın... Fazla realist olma zeyno Vallahi işin ucu ateistliğe kadar gider bak karışmam sonra Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
ZeyNoO dediki: felsefik düşünmek, @felsefe_mi 'nin işi ben realistim Genişletmek için tıklayın... Fazla realist olma zeyno Vallahi işin ucu ateistliğe kadar gider bak karışmam sonra
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Mys 2013 #12 felsefe_mi dediki: Fazla realist olma zeyno Vallahi işin ucu ateistliğe kadar gider bak karışmam sonra Genişletmek için tıklayın... Ataistlik farklı bir durum o soyut ve somutla alakalı şimdi oralara hiç girmeyelim yoksa bu konunun içinden çıkamayız ki zaten hiç anlamam felsefeden, bi hocamız vardı herkesi dersten kovardı en sevmediğim ders bu yüzden felsefedir
felsefe_mi dediki: Fazla realist olma zeyno Vallahi işin ucu ateistliğe kadar gider bak karışmam sonra Genişletmek için tıklayın... Ataistlik farklı bir durum o soyut ve somutla alakalı şimdi oralara hiç girmeyelim yoksa bu konunun içinden çıkamayız ki zaten hiç anlamam felsefeden, bi hocamız vardı herkesi dersten kovardı en sevmediğim ders bu yüzden felsefedir
felsefe_mi ...!... Özel üye 27 Mys 2013 #13 Ne çektin bee felsefe dersi şu ülkede.... deyip konuyu daha fazla saptırmadan kaçıyorum