~meLek~
GalataSaray'ım
Yapılan araştırmalar ilk karşılaşmalarda dış görünüşün oldukça etkili olduğunu ortaya koymuştur. “Yakışıklı olsam, zaten burda oturup senin yazdıklarını okumazdım her şey çok daha kolay olurdu!” dediğini duyar gibiyim. O halde ilk satırı dikkatlice tekrar oku. Ben orada hiç yakışıklı kelimesi kullanmadım. Sadece “Dış görünüş”’ten bahsettim. Kıyafetlerin, aksesuarların ve onları nasıl taşıdığın, bakımlı saçlar ve eller, hareketlerin vb. Tüm bunları ve daha burada saymadıklarımı “Dış Görünüş” adı altında toplayabilirim. Etkileyici bir göz rengi, uzun bir boy fena olmazdı. Elbette, yakışıklı olmak önemli bir avantajdır. Ama tek başına hiç birşey ifade etmez. Eğer bu özellikler sende yoksa bile üzülme, bunlar senin kadınları etkilemenin önündeki engel değil. Tam yeri gelmişken ikinci kuralı da vermek istiyorum. “Az önce yaptığın gibi aceleci olma!”. Hareketlerinle ve davranışlarınla çevrene güven ver. Kadınlar kendilerini senin yanında huzursuz hissetmesin. Onlara hırçın denizde sakin bir liman ver.