limonata Özel Üye Özel üye 14 Ags 2013 #1 ben de geldim öyle vakit geçireyim bi şeyler öğreneyim üç beş sohbet edeyim diye istediğiniz şekilde hitap edebilirsiniz ayşe ismini severim mesela ayşe diyebilirsiniz
ben de geldim öyle vakit geçireyim bi şeyler öğreneyim üç beş sohbet edeyim diye istediğiniz şekilde hitap edebilirsiniz ayşe ismini severim mesela ayşe diyebilirsiniz
Gizemli Cadi Forum Gururu 14 Ags 2013 #4 Hoşgeldiniz limonata keyifli forumlar diliyorum Sizin kendi isminiz yok mu ki sevdiğiniz bir isimle hitap edilmesini istiyorsunuz..?
Hoşgeldiniz limonata keyifli forumlar diliyorum Sizin kendi isminiz yok mu ki sevdiğiniz bir isimle hitap edilmesini istiyorsunuz..?
dderya kOkOşŞ V.I.P 14 Ags 2013 #5 HEEEEY!! İyi geceler =) iyi ki geldin, nick mükemmelmiş, limonata...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ags 2013 #7 Hoşgeldin @limonatai iyi forumlar diliyorum. Ayşe diyebilmemiz için önce cinsiyet bölümündeki "bay" ifadesinin değişmesi gerek kanımca :=) Son düzenleme: 26 Ock 2014
Hoşgeldin @limonatai iyi forumlar diliyorum. Ayşe diyebilmemiz için önce cinsiyet bölümündeki "bay" ifadesinin değişmesi gerek kanımca :=)
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 14 Ags 2013 #8 @limonata hoş geldiniz =) Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
limonata Özel Üye Özel üye 14 Ags 2013 #9 RUZG4R dediki: H.geldin . Genişletmek için tıklayın... teşekkürler _nehir_ dediki: Hoş geldin ayşe, keyifli forumlar Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk nehir teşekkürler Gizemli Cadi dediki: Hoşgeldiniz limonata keyifli forumlar diliyorum Sizin kendi isminiz yok mu ki sevdiğiniz bir isimle hitap edilmesini istiyorsunuz..? Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim cadi ) var tabii olmaz mı dilediğini söyleyebilirsin liva da hoş bi isim mesela dderya dediki: HEEEEY!! İyi geceler =) iyi ki geldin, nick mükemmelmiş, limonata... Genişletmek için tıklayın... heey iyi geceler ) ne sıcak bi karşılama hoşbuldum, limonata.. ramazan ayını hatırlatıyor beğenmene sevindim
RUZG4R dediki: H.geldin . Genişletmek için tıklayın... teşekkürler _nehir_ dediki: Hoş geldin ayşe, keyifli forumlar Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk nehir teşekkürler Gizemli Cadi dediki: Hoşgeldiniz limonata keyifli forumlar diliyorum Sizin kendi isminiz yok mu ki sevdiğiniz bir isimle hitap edilmesini istiyorsunuz..? Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim cadi ) var tabii olmaz mı dilediğini söyleyebilirsin liva da hoş bi isim mesela dderya dediki: HEEEEY!! İyi geceler =) iyi ki geldin, nick mükemmelmiş, limonata... Genişletmek için tıklayın... heey iyi geceler ) ne sıcak bi karşılama hoşbuldum, limonata.. ramazan ayını hatırlatıyor beğenmene sevindim
limonata Özel Üye Özel üye 14 Ags 2013 #10 eCeL dediki: Hoşgeldiniz keyifli forumlar Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim ecel hoşbulduk YoRuMSuZ dediki: Hoşgeldin @limonatai iyi forumlar diliyorum. Ayşe diyebilmemiz için önce cinsiyet bölümündeki "bay" ifadesinin değişmesi gerek kanımca :=) Genişletmek için tıklayın... aa fark etmemişim düzeltirim hoşbulduk aslann dediki: @limonata hoş geldiniz =) Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk aslan teşekkürler Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
eCeL dediki: Hoşgeldiniz keyifli forumlar Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim ecel hoşbulduk YoRuMSuZ dediki: Hoşgeldin @limonatai iyi forumlar diliyorum. Ayşe diyebilmemiz için önce cinsiyet bölümündeki "bay" ifadesinin değişmesi gerek kanımca :=) Genişletmek için tıklayın... aa fark etmemişim düzeltirim hoşbulduk aslann dediki: @limonata hoş geldiniz =) Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk aslan teşekkürler