ezgi3535 Özel Üye Özel üye 22 Mrt 2014 #32 SizinSesiniz dediki: Merhaba Ezgi Hanım. Hoş geldiniz. Genişletmek için tıklayın... meraba gökhan bey ( bilmem adınız doğrumu) hoşbuldum sizde hoşgeldiniz
SizinSesiniz dediki: Merhaba Ezgi Hanım. Hoş geldiniz. Genişletmek için tıklayın... meraba gökhan bey ( bilmem adınız doğrumu) hoşbuldum sizde hoşgeldiniz
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 22 Mrt 2014 #34 rüyam_gs dediki: hoşgeldin ben rüya .. tanıştığıma memnun oldum ezgi ♥ Genişletmek için tıklayın... hoşbuldum ben ezgi... sende hosgeldin bende tanıştığıma memnun oldum
rüyam_gs dediki: hoşgeldin ben rüya .. tanıştığıma memnun oldum ezgi ♥ Genişletmek için tıklayın... hoşbuldum ben ezgi... sende hosgeldin bende tanıştığıma memnun oldum
rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 22 Mrt 2014 #35 ben geleli biraz oldu yine de hoşgeldin ezgi kalıcı ol gidici olma ♥
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 22 Mrt 2014 #38 evet ama sınavlarım veya ödevlerim olunca bir kaç gün açamam okadar ama genellikle kalıcı oluyorum sevdiğim sitelerde
evet ama sınavlarım veya ödevlerim olunca bir kaç gün açamam okadar ama genellikle kalıcı oluyorum sevdiğim sitelerde