YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ekm 2012 #1 Aslında meraktan değil gerçekten bilmiyorum. TDK ya bakabilirdim ama önce sizden almak istedim cevabı. Benim bu şekilde yıllardır doğru bildiğim yanlışlar vardır. Doğrusu; Mide mi? Miğde mi?
Aslında meraktan değil gerçekten bilmiyorum. TDK ya bakabilirdim ama önce sizden almak istedim cevabı. Benim bu şekilde yıllardır doğru bildiğim yanlışlar vardır. Doğrusu; Mide mi? Miğde mi?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ekm 2012 #6 Hayret, doğru biliyormuşum demekki. Teşekkürler... Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ekm 2012 #8 Hem de büyük bir kitle. Bana örneğin bir Dr mide değil miğde demişti. Ama ben yine de merak edip bakmamıştım, taa ki bu akşama kadar Upvote 0 Downvote
Hem de büyük bir kitle. Bana örneğin bir Dr mide değil miğde demişti. Ama ben yine de merak edip bakmamıştım, taa ki bu akşama kadar
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Ekm 2012 #9 YoRuMSuZ dediki: Hem de büyük bir kitle. Bana örneğin bir Dr mide değil miğde demişti. Ama ben yine de merak edip bakmamıştım, taa ki bu akşama kadar Genişletmek için tıklayın... bağırsak,barsak gibi bir durum mide olayı Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Hem de büyük bir kitle. Bana örneğin bir Dr mide değil miğde demişti. Ama ben yine de merak edip bakmamıştım, taa ki bu akşama kadar Genişletmek için tıklayın... bağırsak,barsak gibi bir durum mide olayı