YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ekm 2012 #1 Aslında meraktan değil gerçekten bilmiyorum. TDK ya bakabilirdim ama önce sizden almak istedim cevabı. Benim bu şekilde yıllardır doğru bildiğim yanlışlar vardır. Doğrusu; Mide mi? Miğde mi?
Aslında meraktan değil gerçekten bilmiyorum. TDK ya bakabilirdim ama önce sizden almak istedim cevabı. Benim bu şekilde yıllardır doğru bildiğim yanlışlar vardır. Doğrusu; Mide mi? Miğde mi?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ekm 2012 #11 YoRuMSuZ dediki: Hem de büyük bir kitle. Bana örneğin bir Dr mide değil miğde demişti. Ama ben yine de merak edip bakmamıştım, taa ki bu akşama kadar Genişletmek için tıklayın... Genelde bazı kelimeler arasına "ğ" harfini ekleyenler çok oluyor zaten bir çok kelimede rastlamıştım Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Hem de büyük bir kitle. Bana örneğin bir Dr mide değil miğde demişti. Ama ben yine de merak edip bakmamıştım, taa ki bu akşama kadar Genişletmek için tıklayın... Genelde bazı kelimeler arasına "ğ" harfini ekleyenler çok oluyor zaten bir çok kelimede rastlamıştım
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Ekm 2012 #12 YoRuMSuZ dediki: Barsak demi doğrusu. Genişletmek için tıklayın... Bağırsak olmalı Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ekm 2012 #13 Pardon ya. Şimdi hatırladım. Dr. bana barsak demişti ben bağırsak olarak biliyordum. Şimdi bunu da aydınlatalım. Bağırsak mı, barsak mı? Upvote 0 Downvote
Pardon ya. Şimdi hatırladım. Dr. bana barsak demişti ben bağırsak olarak biliyordum. Şimdi bunu da aydınlatalım. Bağırsak mı, barsak mı?
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 8 Ekm 2012 #15 Çağlayağmur dediki: Bağırsak olmalı Genişletmek için tıklayın... ameliyat raporlarında barsak yazar..nedense bağırsak derler ama YoRuMSuZ dediki: Pardon ya. Şimdi hatırladım. Dr. bana barsak demişti ben bağırsak olarak biliyordum. Şimdi bunu da aydınlatalım. Bağırsak mı, barsak mı? Genişletmek için tıklayın... raporlarda barsak yazıyorlar,alt atından girildi,barsakları saran kitleleşmiş içi dolu kistler temizlenmiştir...falan filan diye devam eder Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur dediki: Bağırsak olmalı Genişletmek için tıklayın... ameliyat raporlarında barsak yazar..nedense bağırsak derler ama YoRuMSuZ dediki: Pardon ya. Şimdi hatırladım. Dr. bana barsak demişti ben bağırsak olarak biliyordum. Şimdi bunu da aydınlatalım. Bağırsak mı, barsak mı? Genişletmek için tıklayın... raporlarda barsak yazıyorlar,alt atından girildi,barsakları saran kitleleşmiş içi dolu kistler temizlenmiştir...falan filan diye devam eder
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 8 Ekm 2012 #16 arz-ı hal dediki: ameliyat raporlarında barsak yazar..nedense bağırsak derler ama raporlarda barsak yazıyorlar,alt atından girildi,barsakları saran kitleleşmiş içi dolu kistler temizlenmiştir...falan filan diye devam eder Genişletmek için tıklayın... Doğrusu bağırsaktır canım Upvote 0 Downvote
arz-ı hal dediki: ameliyat raporlarında barsak yazar..nedense bağırsak derler ama raporlarda barsak yazıyorlar,alt atından girildi,barsakları saran kitleleşmiş içi dolu kistler temizlenmiştir...falan filan diye devam eder Genişletmek için tıklayın... Doğrusu bağırsaktır canım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 8 Ekm 2012 #17 Çağlayağmur dediki: Doğrusu bağırsaktır canım Genişletmek için tıklayın... evet ama raporda böyle yazıp kafa karıştırıyorlar Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur dediki: Doğrusu bağırsaktır canım Genişletmek için tıklayın... evet ama raporda böyle yazıp kafa karıştırıyorlar
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 8 Ekm 2012 #18 arz-ı hal dediki: evet ama raporda böyle yazıp kafa karıştırıyorlar Genişletmek için tıklayın... Ah evet yazılabiliyor ama bağırsak olarak yazılması doğru olandır aslında. Upvote 0 Downvote
arz-ı hal dediki: evet ama raporda böyle yazıp kafa karıştırıyorlar Genişletmek için tıklayın... Ah evet yazılabiliyor ama bağırsak olarak yazılması doğru olandır aslında.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Ekm 2012 #19 Bunu yarın iki tanıdık doktora sormam lazım. Bu konuyu çözmenin zamanı geldi de geçiyor bile Upvote 0 Downvote
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 8 Ekm 2012 #20 Çağlayağmur dediki: Ah evet yazılabiliyor ama bağırsak olarak yazılması doğru olandır aslında. Genişletmek için tıklayın... ablam 12 defa açık ameliyat oldu,ülkemin her köşesinde ki hastanelerde hepsinde barsak yazıyor,benim ameliyatımda da barsak yazmıştılar bağırsak Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur dediki: Ah evet yazılabiliyor ama bağırsak olarak yazılması doğru olandır aslında. Genişletmek için tıklayın... ablam 12 defa açık ameliyat oldu,ülkemin her köşesinde ki hastanelerde hepsinde barsak yazıyor,benim ameliyatımda da barsak yazmıştılar bağırsak