merhaba; ben 'Dost Günlük'

merhaba günlükçüm... ben bugün bir garibim... hayatımdaki ilki yaşıyorum bugünn...
hüzün ne demekmiş bilmezdim ben... ama artık biliyorum ... ya ne sırıtıyosun bee :@
tamam fazla duygusal oldu farkındayım ama sırıtmana gerek yoktu uyuzz ! tamam tamam biliyom hüzün diye birşey yok aslında :D püüff senlede dertleşilmeye gelmiyor hee.. tadını kaçırdın hüznün böööööööööww sanaa beee... bide hergün dinlemeye hazırmışmış pehh ne hazırı ... bence sen hazırlan biraz daha ... iyi dinleyemiyosun

dost günlük ben geldim yine :) neler yapıyosun?? görüşmeyeli iyi hazırlandınmı beni dinlemeye :D bak anlatıcam yine sırıtayım deme :D bugün sabah yine erken kalktım işe gittimm veeeee yurtdışından misafirlerimiz vardı püüüf :D sonra bir sürü müşterilerle ugraştım hepsininde bir bahanesi var yaaff... yok biri der biz makineleri satıyoruz imalatı kapatıyoruz ... yok biri der kriz var makinelerimiz çalışmıyo.. yok biri der iş gelmiyo... yok biri der derde derr :D ama olsun ben yılmıyorum...pes etmekk yoookk günlük ! bak senin meslekte zor valla :D dinlemek ve hep susmak en zor meslek olsa gerek günlük olmak :D işte böyle günlükçümm :P akşam kardeşimin çalıştıgı cafeye gittim müzik dinledim :D ordan hooopp eve :D yuppppppiiiiiiiiiii sonrada cerezforum:D

günlüüüüüüüükkk ;) bugün bi ara moralim bozuldu gibi oldu ama hemen toparladım olumlu baktım ve işime gücüme odaklandım :P olumsuz şeler yaşansada aslında insan hemen moralini bozmamalı ve inadına daha da pozitif olmalı o anda ne ile meşgulse meşgul oldugu şelere daha da sıkı sarılmalı... gerçekten ozaman hayat daha bi güzel oluyorr :)

Dost Günlük:
-cılgınım_www ben sadece seni dinleyeceğim diye biliyordummm ne bu ya !... zaten seni dinlemek zor iş birde senden birtane daha mı :D bırakın tek başıma umutlarım tükeniyoorr:D

Geri