günlüüüüüüüüüükkkkkk ! merhaba sonunda sana gelebildim hani kahvem hani çayım aaaa böyle kuru kuruya da yazamamki sana duuuuuuu ben bi gidip kahve kapıp geliyorum 5 dakika tut gelmezsem sopayı hazırla
geldim işte günlükçügüm gelcem diyorsam gelirim okadar evet haklısın uzun zamandır ayrı kaldık ne ben geldim sana ne sen sordun beni ona... Olsun önemli olan eninde sonunda kavuşabilmek ve ve vee işte kavuştuk cumartesi günü izine ayrıldım işten...derken tamda izine ayrılmışken ben annem rahatsızlanmazmı annemin rahatsızlıgına mı üzüleyim, izine ayrıldım hiçbirşey anlamadım ona mı üzüleyim, cerezforumdan uzak kaldım ona mı üzüleyim off püfff offf anlamadım gitti günlük.. sen ne anladın ?? acaba anladınmı sen herneyse... derken ben Pazar gününden beri evdeyim heee ufaklığı parka çıkarmalarımı saymazsak evdeyim ... yani düşün ne kadar evde oldugumu ahhh günlük ahh ... zaten annemin doktorunu hastanelik etmeye az kaldı... yaw hastalıgın ne oldugunu söylememiş üstelik bir de sadece verdiğim ilaçları kullansın igne vurulsun dememişmi... hadi geçtim bunları 10 gün sırtüstü yatsın yattıgı yerden kalkmasın demiş yaaa işte ben bunu duydugum an beynimden vurulmuşa döndüm.. -ki bu hafta çektiğim çileyi ve beraberinde yaşadıgım acıları uykusuzlukları can çekişlerimi anlatamam ... çünkü bayılırsın... üüüüüüüüüüü ben işimi özledimmmm ...herneyse anne olmak zormuş cidden... işte bugün annem biraz daha iyi ve biraz daha sessiz birgün veeee zamanım oldu sana yazmaya... ooohh mis gibi acı şekersiz koyu kahvem de yanımda daha ne isteyeyim ben dimiii
DiPNoT:buarada 10 gece burdaydım günlük ama yazmak 10 dakika sürdüüüü oyüzden geç kaldım sanma sakın bide daha çok yazacaklarım var kaybolma sakın ben gelcem yine
günlük ben geldim!!nasılsın günlüüğümbeni sorarsan iyiyimbugün çok sıkıcı bir gün am¤¤¤¤imse yok forumda tek başıma kaldımsen bi çağrı atta onlara kopup gelsinleryoksa buranın tadı cıkmıyor çok sıkıcı oluyoçılgında yok sorumsuzda yok neyse simdilik bu kadar sonra görüşürüzöptüm günlüğüm
kıs tamam önemli değil hatadır olur böyle şeyler sorumsuz da bilerek yazıyor buraya ne olacak sanki ama bidaha olmasın puuuuuuuhahahaha hadi paso'ya gel sen
günlükk bak bana birşey olursa sorumlusu cerezforum yani uykusuz kalıyom Allah muhafaza uykusuzluktan ölmeyeyim bide neyse seni de uykundan ettim sory muck muck tamam yaaa kızmaa gidiyommmmmm bye