V3L3t Katılımcı 11 Ags 2012 #32 arz-ı hal dediki: kalabalık değil demedim,sakin insanlar var dedim Genişletmek için tıklayın... emekli yerimi demek istiyon
arz-ı hal dediki: kalabalık değil demedim,sakin insanlar var dedim Genişletmek için tıklayın... emekli yerimi demek istiyon
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Ags 2012 #33 V3L3t dediki: emekli yerimi demek istiyon Genişletmek için tıklayın... ortalama yaş benle aynısen ne istersen onu de
V3L3t dediki: emekli yerimi demek istiyon Genişletmek için tıklayın... ortalama yaş benle aynısen ne istersen onu de
V3L3t Katılımcı 11 Ags 2012 #34 arz-ı hal dediki: ortalama yaş benle aynısen ne istersen onu de Genişletmek için tıklayın... nickinizin anlamını öğrenebilirmiyim bayan
arz-ı hal dediki: ortalama yaş benle aynısen ne istersen onu de Genişletmek için tıklayın... nickinizin anlamını öğrenebilirmiyim bayan
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Ags 2012 #35 V3L3t dediki: nickinizin anlamını öğrenebilirmiyim bayan Genişletmek için tıklayın... Sunma.Yüksek bir makama anlatma, bildirme.En, genişlik.Yer, yeryüzü.
V3L3t dediki: nickinizin anlamını öğrenebilirmiyim bayan Genişletmek için tıklayın... Sunma.Yüksek bir makama anlatma, bildirme.En, genişlik.Yer, yeryüzü.
V3L3t Katılımcı 11 Ags 2012 #36 arz-ı hal dediki: Sunma.Yüksek bir makama anlatma, bildirme.En, genişlik.Yer, yeryüzü. Genişletmek için tıklayın... maşallah manidarmış
arz-ı hal dediki: Sunma.Yüksek bir makama anlatma, bildirme.En, genişlik.Yer, yeryüzü. Genişletmek için tıklayın... maşallah manidarmış
V3L3t Katılımcı 24 Ags 2012 #38 RüzqαrqüŁü dediki: Geç oldu da hoşgeldin Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk da baya geç oldu
V3L3t Katılımcı 25 Ags 2012 #40 RüzqαrqüŁü dediki: Olsun..(halil sezai.) Genişletmek için tıklayın... isyan (halil sezai)