yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Ksm 2012 #31 Biraz geç oldu kusuruma bakmayın..Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.. İyi forumlar iyi eğlenceler..
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 20 Ksm 2012 #32 sitem* dediki: Biraz geç oldu kusuruma bakmayın..Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.. İyi forumlar iyi eğlenceler.. Genişletmek için tıklayın... Estağfurullah Ne Kusuru. Hoşbuldum Teşekkür Ederim Sizlerede İyi Forumlar Dilerim.
sitem* dediki: Biraz geç oldu kusuruma bakmayın..Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.. İyi forumlar iyi eğlenceler.. Genişletmek için tıklayın... Estağfurullah Ne Kusuru. Hoşbuldum Teşekkür Ederim Sizlerede İyi Forumlar Dilerim.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Ksm 2012 #33 SizinSesiniz dediki: Hoşbuldum. Baştan Sona Okuduğunuz İlk Kişi Olduğum İçin Değişik Bir Hevese Kapıldım Şimdi Şaka Falan Bir Yana Teşekkür Ederim. Genişletmek için tıklayın... e sende ama insanın içine merak salıyosun..
SizinSesiniz dediki: Hoşbuldum. Baştan Sona Okuduğunuz İlk Kişi Olduğum İçin Değişik Bir Hevese Kapıldım Şimdi Şaka Falan Bir Yana Teşekkür Ederim. Genişletmek için tıklayın... e sende ama insanın içine merak salıyosun..