arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Mys 2014 #51 Esr3 dediki: bence kendini fur cünkü konuyu dagittin Genişletmek için tıklayın... töbe de,burcu olsa daha çok dağıtırdı,üstelik felsefe yaparak ayrıca :senosmileyinerdenbuldunsmileyi:
Esr3 dediki: bence kendini fur cünkü konuyu dagittin Genişletmek için tıklayın... töbe de,burcu olsa daha çok dağıtırdı,üstelik felsefe yaparak ayrıca :senosmileyinerdenbuldunsmileyi:
Esr3 Özel Üye Özel üye 28 Mys 2014 #52 arz-ı hal dediki: töbe de,burcu olsa daha çok dağıtırdı,üstelik felsefe yaparak ayrıca :senosmileyinerdenbuldunsmileyi: Genişletmek için tıklayın... burcu kendini furamazken konu yerine kendini dagitirdi thihi Allam yareppim tahsinin abisinden aldiydim ben onu yeaa
arz-ı hal dediki: töbe de,burcu olsa daha çok dağıtırdı,üstelik felsefe yaparak ayrıca :senosmileyinerdenbuldunsmileyi: Genişletmek için tıklayın... burcu kendini furamazken konu yerine kendini dagitirdi thihi Allam yareppim tahsinin abisinden aldiydim ben onu yeaa
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Mys 2014 #53 Esr3 dediki: burcu kendini furamazken konu yerine kendini dagitirdi thihi Allam yareppim tahsinin abisinden aldiydim ben onu yeaa Genişletmek için tıklayın... ne yapardı demicem daha karmaşık hale getirmeyelim durumu kıskandım tahsinin abisi smileyini
Esr3 dediki: burcu kendini furamazken konu yerine kendini dagitirdi thihi Allam yareppim tahsinin abisinden aldiydim ben onu yeaa Genişletmek için tıklayın... ne yapardı demicem daha karmaşık hale getirmeyelim durumu kıskandım tahsinin abisi smileyini