Merhaba ^^

Hoş gördüm teşekkür ederim.

Teşekküler hoş buldum.

Hoş geldin @HeavenLy , Isınmak kolaydır foruma göz yormayan sıcak renkleri seçtik :) Forum scripti eski vBuletin scriptinden (yaklaşık 8 yıl vb ile devam etmiştik) geçiş yaptığımız XenForo. Daha stabil, az sorgu ile çok iş yapan bir scripttir, o yüzden alışılagelen düzenden biraz daha farklı gelebilir başlangıçta.

Photoshop çalışmalarını da yakın zamanda görmek isteriz, hatta hep hazır almaktansa balık tutmayı da öğrenmek lazım demi. ;)

@YoRuMSuZ teldeyim link veremiyorum konuyu açabileceği bölümün linkini paylaşır mısın?

Yönetici arkadaşlar olarak teşekkür ederim size evet forum alıştığım klasik tarzan çok farklı zamanla alışırım herhalde bu arada Photoshop Çalışmalarımı paylaşacağım ama yerini bulamadım forum değişik geldiği için ^^ bir kaç video anlatımım da mevcut zaten onları da konu olarak açarım .

Videolar ders niteliğnde olduğu için REsiml Program Anlatımı alt kategorisi olan Photoshop çalışmaları: Adobe Photoshop Çalışmaları bölümünde paylaşılabilir.

Eğer photoshop çalışmaları sadece resim değil anlatım (ders) şeklindeyse yine bu bölümde harika olur.

Eğer sadece resimler ise Resimler bölümünde bir konu açıp konu altında paylaşımları sergileyebilirsiniz. Bir süre sonra içerik zenginliğine göre konu sabitlenir zaten.

Videolar ders niteliğnde olduğu için REsiml Program Anlatımı alt kategorisi olan Photoshop çalışmaları: Adobe Photoshop Çalışmaları bölümünde paylaşılabilir.

Eğer photoshop çalışmaları sadece resim değil anlatım (ders) şeklindeyse yine bu bölümde harika olur.

Eğer sadece resimler ise Resimler bölümünde bir konu açıp konu altında paylaşımları sergileyebilirsiniz. Bir süre sonra içerik zenginliğine göre konu sabitlenir zaten.

Photoshop konumu açtım videolu anlatım yaptığım 2 konuyu da yarın açarım artık ilginiz için teşekkür ederim. :)

Hoş geldin. Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle... Keyifli forumlar...

Teşekkür ederim hoş buldum.

merhabalar @HeavenLy hosgeldiniz :))

Hoş buldum @dderya teşekkürler :)

Hosgeldin, keyifli forumlar. .

Hoş gördüm teşekkür ederim.

Hoş buldum :D

Merhaba aramıza ve ailemize hoşgeldin @HeavenLy :)
Photosohop çalışmalarını merak ettim. Konuya bakıcam şimdi.
Bu arada imzandaki çalışmayı beğendim, sanırım oda sana ait :)

Merhaba aramıza ve ailemize hoşgeldin @HeavenLy :)
Photosohop çalışmalarını merak ettim. Konuya bakıcam şimdi.
Bu arada imzandaki çalışmayı beğendim, sanırım oda sana ait :)

Merhaba teşekkür ederim hoş gördüm @ZeyNoO konuyu açtım ama sadece 1 mesajda paylaşım yaptım diğer paylaşımlarım yarın tamamen konunun içinde yer alır herhalde ve evet kullandığım her grafik tamamen bana ait. :)

Geri