Hecem Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2016 #41 Ne pozitif bi bakış öyle canım formanı da bakışını da çok beğendim hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin yetmez bidaha hoşgeldinnnnnn
Ne pozitif bi bakış öyle canım formanı da bakışını da çok beğendim hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin yetmez bidaha hoşgeldinnnnnn
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2016 #43 kAşİf dediki: Üniversiteyi bursada okudum bende yeri çok başka. .zaman zamanda gelirim. Hâlâ görüştüğüm iyi dostlarım var.. Genişletmek için tıklayın... Bursa iyidir, guzeldir, candır. Seni severse kolay birakmaz, en umulmadik zamanda duser aklına. Hecem dediki: Ne pozitif bi bakış öyle canım formanı da bakışını da çok beğendim hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin yetmez bidaha hoşgeldinnnnnn Genişletmek için tıklayın... Canim benim teşekkür ederim ne kadar samimi ve tatlisin sen öyle çok asirisi memnun oldum Çağlayağmur dediki: Kübra hoşgeldin. Keyifli forumlar diliyorum Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler canım
kAşİf dediki: Üniversiteyi bursada okudum bende yeri çok başka. .zaman zamanda gelirim. Hâlâ görüştüğüm iyi dostlarım var.. Genişletmek için tıklayın... Bursa iyidir, guzeldir, candır. Seni severse kolay birakmaz, en umulmadik zamanda duser aklına. Hecem dediki: Ne pozitif bi bakış öyle canım formanı da bakışını da çok beğendim hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin yetmez bidaha hoşgeldinnnnnn Genişletmek için tıklayın... Canim benim teşekkür ederim ne kadar samimi ve tatlisin sen öyle çok asirisi memnun oldum Çağlayağmur dediki: Kübra hoşgeldin. Keyifli forumlar diliyorum Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler canım
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 23 Hzr 2016 #45 Düş dediki: Hoşgeldiniz Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler, hoşbuldum.