KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Ekm 2019 #12 Hoşgeldin Serkan
serkan bağcı Üye 7 Ekm 2019 #13 YoRuMSuZ dediki: Hoşgedin @serkan bağcı kalıcı ve katılımcı olmanı diliyorum. @OkYaNuS ekibini kuruyor forumu ele geçirecek yakında böyle giderse. Genişletmek için tıklayın... Katılıyorum buna ?okyanus baya aşmış hemde kendini
YoRuMSuZ dediki: Hoşgedin @serkan bağcı kalıcı ve katılımcı olmanı diliyorum. @OkYaNuS ekibini kuruyor forumu ele geçirecek yakında böyle giderse. Genişletmek için tıklayın... Katılıyorum buna ?okyanus baya aşmış hemde kendini
serkan bağcı Üye 7 Ekm 2019 #14 Düş Bozumu dediki: hoşgeldin serkan Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim güzel kalpli insan
serkan bağcı Üye 7 Ekm 2019 #15 alemdar dediki: Hoş geldin, @serkan bağcı Katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle... Keyifli forumlar... Genişletmek için tıklayın... teşekkürler
alemdar dediki: Hoş geldin, @serkan bağcı Katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle... Keyifli forumlar... Genişletmek için tıklayın... teşekkürler
r0se Forum Onuru Özel üye 7 Ekm 2019 #17 Hoş geldin serkan, kalıcı olmanı umuyorum. Cidden @OkYaNuS adamları toplayıp geliyor Bunun sonu iyi mi dersin @YoRuMSuZ . Benim gözüm korkmadı değil
Hoş geldin serkan, kalıcı olmanı umuyorum. Cidden @OkYaNuS adamları toplayıp geliyor Bunun sonu iyi mi dersin @YoRuMSuZ . Benim gözüm korkmadı değil
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ekm 2019 #18 r0se dediki: Bunun sonu iyi mi dersin Genişletmek için tıklayın... En fazla emekliliğimi isterim artık
r0se dediki: Bunun sonu iyi mi dersin Genişletmek için tıklayın... En fazla emekliliğimi isterim artık
r0se Forum Onuru Özel üye 7 Ekm 2019 #19 YoRuMSuZ dediki: En fazla emekliliğimi isterim artık Genişletmek için tıklayın... Eh yaşta geldi malum hahah gençlerin önünü açmak gerek hahaha
YoRuMSuZ dediki: En fazla emekliliğimi isterim artık Genişletmek için tıklayın... Eh yaşta geldi malum hahah gençlerin önünü açmak gerek hahaha
Artemis Özel Üye Özel üye 7 Ekm 2019 #20 Hahaha Allah iyiliğinizi versin yaa bu forum yorumsuz suz olur mu ???