İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 8 Nsn 2012 #1 merhabaaa ben geldimmmmm )) çok sık nete giremesemde sevdiğim bir forum ve geldm
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Nsn 2012 #3 ve aleykum selam hosgeldiniz keyifli forumlar ...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Nsn 2012 #4 hoşgeldiniz.. sevdiğim forum dediğinize göre burayı takip ediyorsunuz ben öyle anladım doğrumu..
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 8 Nsn 2012 #6 hoşbuldumm tabikide hayallerimi seninle paylaşırım arz-ı hal bende ondan bol ne var
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 8 Nsn 2012 #7 Hoşgeldin Hayalperest sanırım bizi takip ediyordun. Aramızda olmaya karar vermen güzel kalıcı ve kalılımcı olman dileğiyle iyi forumlar.
Hoşgeldin Hayalperest sanırım bizi takip ediyordun. Aramızda olmaya karar vermen güzel kalıcı ve kalılımcı olman dileğiyle iyi forumlar.
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 8 Nsn 2012 #8 sitem dediki: hoşgeldiniz.. sevdiğim forum dediğinize göre burayı takip ediyorsunuz ben öyle anladım doğrumu.. Genişletmek için tıklayın... evet forumun geçmiş üyelerindenim denilebilir
sitem dediki: hoşgeldiniz.. sevdiğim forum dediğinize göre burayı takip ediyorsunuz ben öyle anladım doğrumu.. Genişletmek için tıklayın... evet forumun geçmiş üyelerindenim denilebilir
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 8 Nsn 2012 #9 teşekkür ederim caglayagmur ) herzamanki gibi güzel paylaşımlarda bulunuyorsun ellerine sağlık