arkadaşlar ben eski üye yesmm* , foruma ara vermiştim oyüzden dönünce yeni bir nick ile kaydoldum 'hayalperest'.. ama adminimiz sağolsun yardımcı oldu eski üyeliğimi aktif hale getirdi,şimdiki nickm ilkim
öncelikle tekrar hoşgeldiniz ama bir günde yeni ve eski hesabınıza göre 33.471,00 lik bir değer artışı söz konusu gözden kaçmıyor sonuçta market harcamalarında bu yenilere karşı haksız rekabet oluşturmş olup,ayrıca geçiş döneminde hayalperest nickinide değiştirerek 50 milion lik boşa yapılan bi sarfiyat var, ayrıca efe tüfe hesaplamasına göre aradaki kazancın vergi olarak ödenmesi falan filan başınızı yakar bu iş benden demesi
şöyle bir durum söz konusu ben zaten üyeydim ordan tekrar girebilme imkanımn olduğunu bilmiyordum .. neyse budurum benim için çokta büyük bir önem arz etmiyor .. maksat tekrar forumda bulunmak .. geçmişte kendi açtığım konular ve kendi kazandığım ler bunlar yani haksız rekabet yok, ki rekabet gerektiren bir durumda görmüyorum .. amaç forumda olabilmek . ciddi ciddi problem olucaksa benim için sorun değil hayalperestten de devam ederim
Bunun sorun olacagını düşünmüyorum.Sonuçta ilkim diger nickiyle yani yesmm nickiyle bu leri kazanmış ve şuan kullandıgıda sadece nick değişikliği hem nedirki çalışır yine kazanır değilmi İlkim ;